Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Az év szédítő színei

2019. február 19. 09:40 - suelknitwear

 Minden évben csillogó szemekkel és újdonságra éhesen várjuk az "év színét" a Pantone-tól, amely 2019-ben a lédús gyümölcsökre, virágszirmokra és persze a korallra emlékeztető, lazacos, narancsos árnyalat a "living corall" lett.

3.jpg

Az indoklás szerint, azért ezt az árnyalatpt választották, mert melegséget, életörömöt és játékosságot sugároz. Illetve ismét egy erősebb, élénkebb szín került előtérbe, mely az optimizmust és vidámságot kívánja hirdetni.
A fő szín mellett azonban nem szabad elfeledkezni, a többi kiválasztott, hasonlóan telt és vibráló árnyalatról  sem.

Nézzük mivel nem nyúlhatunk félre a tavaszi gardrób frissítésnél:


Zöldellő természet
7.jpg

A kiemelt árnyalatok mindig egy adott téma köré csoportosítva kerülnek bemutatásra és naná, hogy idén is nagy helyet kapott magának a természet, illetve annak szeretete és az egészség. Ebben a kategóriában pedig hódítanak a vibráló zöldek. Az élénkebb fűzöld és a mohazöld nyugalmat áraszt, ha valaki ezeket a színeket viseli
magán biztos, hogy boldogabb napja lesz.

Sárgás színfoltok:

4.jpg

Élénk színekből tényleg nincs hiány idén tavasszal, de ezek a sárgás, meleg tónusok tényéeg bármilyen szettet feldobnak, akár ruhákban, akár kiegészítőkben gondolkozunk. Biztos nem marad el a hatás!

Fukszia harmónia:

1.jpgA mélyvörös és mélypink árnyalatok vitték idén a pálmát a pirosas tónusok versenyében, amelyek nemcsak ruhánkon, hanem rúzsok formájában is jól mutatnak.


Királykék mélység:

2.jpg
A kék árnyalatok közül, idén a sötétebb, királykék, égkék, encián, kobalt néven futó árnyalatokat válasszuk, melyek kiegészítőben is remekül beilleszthetőek a ruhatárba. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor nem csak táskát, de sportcipőt is beszerzel belőle.


Vattacukor felhő:

6.jpg

A "cukiságfaktort"  biztos, hogy a pasztelles rózsaszínes árnyalatok hozzák a legjobban és idén újdonság, hogy ezeket a babás, finom tónusokat akár nagyobb felületeken, kosztüm, kabát, szövetnadrág formájában is viselheted.


Semleges elegancia:
5.jpg

Nem kell csüggedniük azoknak sem, akik inkább a természetes színeket kedvelik. A gránit, szója és vaj
trió jól kombinálható és még körömlakkokban is szuper trendi.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3514635402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása