Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Magyar sztárok és Victoria's Secret modellek, mi a közös bennük?

2018. augusztus 17. 11:22 - suelknitwear

Egyszer láttam egy riportfilmet arról, hogy hogyan válogatják ki a világ legmenőbb fehérnemű bemutatójára, a Victoria’s Secret show-ra a modelleket. Ott kezdődik, hogy eleve a legjobb külső adottságokkal rendelkezők közül válogatnak: sudár, de formás alkat, kerek csípővel és hosszú lábakkal, szép, harmonikus arccal. De mindez nem elég, kell valami más is, amit nehéz szavakba önteni; valami, ami inkább csak érezhető és ezt nevezzük kisugárzásnak.

te-is-lehetsz-victorias-secret-modell_c421dd30174d359349d72c212916a303_ma_solata_1.jpg

A kisugárzás pedig akkor jön át, ha valakiben tombol az önbizalom. Igen, tombol. Nemcsak tapintható, hanem már-már túlteng. A nő, aki elhiszi magáról, hogy szép, sőt ő a legszebb, mások számára is vonzó lesz. Hogy ez fejleszthető vagy veleszületett, fogalmam sincs, de ez különbözteti meg a sikeres modellt (műsorvezetőt vagy színésznőt) a csak sodródótól.

candice-swanepoel-wallpaper-1.jpg

Ha a magyar modellek és szépségkirálynők körében nézünk szét, ott is azt látjuk, hogy igazán csak az válik sikeressé, akiről minden lepereg, nem adja fel az első kudarcnál és céltudatosan alakítja saját karrierjét.

A 2016-os szépségkirálynő, Bódizs Veronika, aki nem mellesleg vegán táplálkozáskutató is valami megfoghatatlanul különleges belső pozitív harmóniát sugároz. Az a típus, aki mindenkinek szimpatikus, férfiaknak és nőknek egyaránt.

img_4050.jpg

img_4048.jpg

img_4051.jpg

 Horváth Éva egykori szépségkirálynő és műsorvezető is pozitív gondolkodásmódjának és belső erejének köszönheti, hogy a mai napig is sokat írnak róla és évről évre töretlen fénnyel ragyog a divatfotókon.

img_4052.JPG

Ami tehát közös ezekben a gyönyörű lányokban, az nem más, mint az önbizalom. A szép arcuk is alakjuk kevés lett volna a sikerhez. Hinniük kellett magukban ahhoz, hogy mások is higgyenek bennük.

f49e5928196fb0985fd477a73112956b.jpg

Macher Vera 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr7014186561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása