Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Hősnők kamerák előtt

2020. július 22. 18:47 - suelknitwear

 

 

su_el_17_copy.jpg Éppen csak fellélegeztünk és már a második hullámról beszélnek az egész világot sújtó járvány tekintetében. Vajon elég volt-e ez a kis idő, hogy hétköznapi hőseink, orvosok, ápolók és még sokan mások feltöltődjenek és felvértezzék magukat egy újabb csatára?

7_suelhero_copy.jpg A koronavírus okozta vészhelyzetben több városban szólt a taps az egészségügyi dolgozóknak, de nemcsak a magánemberek, hanem magazinok és márkák is tisztelegtek előttük.

Május végén történelmi címlappal jelent meg a Nők Lapja, ugyanis húsz év után először nem híresség került a borítóra, hanem egy ápolónő, Nagy Zsuzsanna mosolygott szolidan a magazin elején. Ő a saját történetét mesélte el az újságban, bemutatva az egészségügyi dolgozók mindennapjait.

nl200519-1-765x1024.jpg

Vékási Andrea, a Nők Lapja portfólióigazgatója így fogalmazott

Ahogy az egész ország, úgy a Nők Lapja szerkesztősége is hálás minden orvosnak, ápolónak, segítőnek, aki hősiesen helytáll a jelenlegi helyzetben. Ezzel a rendhagyó címlappal szeretnénk kifejezni elismerésünket az óriási erőfeszítésért, áldozatért és személyes kockázatvállalásért: humánus, odaadó munkájuk miatt a saját épségüket kockáztatva néznek farkasszemet a koronavírussal.”

Egy másik izgalmas kezdeményezés keretében három doktornő állt egy magyar márka divatfotósának kamerái előtt. Az ország különböző pontjairól érkező orvosok be is mutatkoztak a márka közösségi média felületein. Meséletek a munkájukról, illetve a vészhelyzet alatti napokról is. A hősnöket a város felett, egy hotel tetjén fotózták, ahonnan figyázó szemekkel tekintettek le ránk.

su_el_16_copy.jpg Csillag Zsuzsinak, a kötött ruhák tervezőjének ez nem az első hétköznapi nőket favorizáló projektje.

“ Mindig is olyan márkát akartam építeni, ami kicsit több, mint egy ruhadarab. Egy olyan név, amit ha meghallasz, akkor nemcsak a színek jutnak eszedbe, hanem a sok-sok helyi kezdeményezés, illetve a körülötte lévő közösség, ami megtölti tartalommal. A vásárlóink között rengeteg doktornő, ápoló, gyógyszerész stb. van és teljesen egyértelmű volt, hogy most ők lesznek az arcaink. Köszönünk nekik mindent!"

2_suelhero_copy.jpg

Jónak találod ezeket a kezdeményezéseket? Nézd meg a galériát:

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr6316043226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása