Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Mit lehet csinálni egy showroomban??

2021. június 08. 10:41 - suelknitwear

71646253_10156788796725910_3435545031560134656_n.jpeg

Manapság oly népszerű "divat térnek" számít a showroomok, vagyis bemutatótermek világa, ahova sokszor fashionista márka rajongókat, indokolatlan puccparádét és feszélyezett hangulatot képzelünk el, körülményes bejelentkezéssel.

img_0600.JPG

Tegye fel a kezét, akinek a "showroom" szó hallatán voltak ilyen előítéletei??Én rengeteget hallottam, ezekből csemegéztem mielőtt a hétvégi programjainkat bemutató beszámolót elkezdtem írni.

img_0593.JPG

A fentiekkel ellentétben a legtöbbször barátságos és sokkal közvetlenebb hangulat fogadja a bátor érdeklődőket, miközben jobban átjárhat minket egy márka szellemisége, a személyesebb segítségnyújtásról nem is beszélve.

img_0666.JPG

Lehetsz egyedül ha éppen ahhoz van kedved, érkezhetsz a pároddal, aki nyugodtan dolgozhat a laptopján az előtérben, de jöhettek barátnőkkel valamilyen csajos program keretében. Bárhogy is alakul egy jó kávéval mindig megkínálunk. 

img_0611.JPG

A mostani hétvégénk a "transzformáció" jegyében zajlott a Süel showroomban. Szombaton egy óriás csapatépítéssel kezdtünk, ahol a HVG szerkesztőségének vállalkozó szellemű női tagjait alakítottuk át egy lelkes stílustanácsadó (Somogyvári Edit) egy szuper sminkes (Deák Veronika) és egy kreatív fotós (Futár Kata) segítségével. 

img_0635_1.JPG

Bár előtte, utána fotókat nem szeretünk készíteni az biztos, hogy a csajok elképesztően kivirultak a program végére (még akkor is ha elsőre kicsit félve léptek be hozzánk). A kész képekkel hamarosan jövünk facebook oldalunkon.

img_0642.JPG

Mindeközben a kisteremben Aura- Soma mini tanácsadással vártuk a hölgyeket, amit vasárnap mini kronobiológia elemzésekkel váltottunk le. A showroom nyitásakor az volt a cél, hogy a VIP tagjaink bevonásával, érdeklődési körükkel összhangban különböző, divat, szépség, kreativitás, egészség, lifstyle, pszichológia, "ezo" témák köré font, kisebb, nagyobb rendezvényeket szervezzünk. Akár egy női klubban. Természetesen mindig kapcsolódunk a márkához, akár színekkel, akár témákkal, de valahogy kötödünk a Süelhez.

img_0630.JPG

Vasárnap folytatódott az átalakulások sora, amikor 7 szerencsés nyertes pózolt Kata kamerái előtt. Az HVG extra Nő-vel folytatott együttműködésnek köszönhetően nemcsak a szerkesztőség, hanem hűséges olvasóik is beugorhattak szuper csapatunk kezei közé.

img_0650.JPG

Remélem, hogy a showroom távolságtartó imázsát, és szigorú "élét" sikerült elütnünk és hívhatjuk mostantól "sórum"-nak, egy kedves visszatérő vásárlónk után szabadon.

img_0596.JPG

Te milyen rendezvényen vennél részt szívesen?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr7816583768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása