Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

A barna az új fekete?!

2020. december 26. 00:56 - suelknitwear

Macher Vera

Csokoládéruhákban hódítunk télen 

dscf8532_copy.jpg

A barna, mint alapszín sokáig a fekete-szürke-sötétkék szentháromságában parkolópályára kényszerült. Ebben az őszi-téli szezonban azonban újra berobbant a divatba olyannyira, hogy kimondhatjuk: idén a barna az új fekete!

A barnás-narancsos színpaletta térhódításának egyszerű az oka: ebben a zűrös időszakban még inkább felerősödött az a szentimentális gondolat, miszerint mindannyian melegségre, meghittségre vágyunk, az ünnepek alatt különösen és jólesik ezt az otthonunkban és a ruháinkon is érezni.

Csokoládé, karamell, fahéj, narancs…jöhetnek, ebben a sorrendben!

A krémszínektől a fahéjon át a csokoládébarnáig minden ennivalóan kívánatos, ami ebbe a meleg palettába tartozik.

dsc_7549.JPGA celebek utcai viseletén is látjuk, hogy menő a teljesen barna viselet.

Meghan Markle összeállítása csodálatosan ötvözi a barnás árnyalatokat és a különböző anyagokat. A csokoládébarna szaténszoknyájához a kávébarna kötött garbó telitalálat és persze a karamell színű Jimmy Choo tűsarkúján is megakad a szemünk.

fcb681da92cd4050de6d5a0e3167ec6f.jpg

Menő a „tone-in-tone”, azaz egy adott szín, jelen esetben a barna árnyalatainak viselete tetőtől-talpig, ahogy ezt JLo is kedveli.

d5dc1cbdafee3f0d4cdbd204fece57b0.jpg A barnás színárnyalatok különösen jól mutatnak és még forróbb melegséget árasztanak a finom, puha, kötött holmikon.

20201125_suel_lookbook_1956_copy.jpg

20201125_suel_lookbook_1932_copy.jpg

Még több szett itt:

 

Forrás: Pinterest, Vogue

 

Szólj hozzá!
Címkék: TREND OUTFIT

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr1316357632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása