Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Pulcsiruhák a főszerepben

2023. január 14. 17:32 - suelknitwear

A hideg hónapokban, amikor legszívesebben csak belebújós, puha, meleg cuccokban járkálnál, igazi kihívás olyan darabokat találni, amelyek egyszerre divatosak és nőiesek is, vagyis az összes kritériumnak megfelelnek.

Idén télen (de ha őszinték akarunk lenni, minden évszakban) a legjobb választás egy (vagy több) pulcsiruha. 

A pulcsiruhák általában kötött darabokat jelentenek és az egészen vékony fonalatól a vastag gyapjúkig mindenféle verziójuk létezik.Az egyszerűség kedvéért bontsuk le őket 4 különböző kategóriára:

  • alapdarabok
  • egyedi megoldások
  • évszakokon átívelő fazonok
  • jó meleg, gyapjú variációk

A lenti leírások alapján már el fogod tudni dönteni, neked melyikre lesz szükséged a ruhatárad kiegészítéséhez.

Kezdjük az ALAPDARABOKnál.

Olyan fazonkról beszélünk, amelyek jól kombinálhatóak, a meglévő ruháinkhoz passzolnak, egy kapszula gardróbba is beépíthetőek, vagyis olyan ruhák, amelyek megfelelő ékszerekkel és kiegészítőkkel millió variációban viselhetőek. 

Ezek a megoldások általában klasszikus vonalvezetésű, egyszerű fazonok és érdemes belőlük a színtípusunknak megfelelő árnyalatot választani, hogy minél többször tudd viselni. Keress olyan ruhákat, amelyeknek különleges nyakkivágása, ujjmegoldása, érdekes textúrája van!

Az EGYEDI pulcsiruhák mindig szemkápráztató, színes darabok, amelyek csak úgy vonzzák az emberek tekintetét, kiemelnek a tömegből és igazi "power" ruhaként működnek, erősítik az önbizalmadat Érdemes kihasználni a szokatlan sziluetteket, bátor színkombinációkat, vagy épp mindennek a keverékét. Az alapdarabokkal ellentétben, ezek igazi statement megoldások.

Gyakran különleges alkalmakra tartogatjuk őket, pedig könnyen beilleszthetőek a mindennapokba is, bedobod a kreativitásod. Ugyanolyan kényelmesek, mint az alapdarabok és egyszerűbb kiegészítőkkel akár munkába is viselhetőek. 

A GYAPJÚból készült kötött ruhák a legjobb és legminőségibb darabjaid lesznek a téli hónapokban. Persze ez az anyag sok törődést és odafigyelést igényel, de cserébe éveken keresztül hűséges és megbízható társad lesz. Legkecsegtetőbb tulajdonságuk, hogy a gyapjú ruhák puhák és garantáltan melegen tartanak, ezért nem kell 100 réteget magadra venned a télikabátod alá.

Az ÉVSZAKOKON ÁTÍVELŐ (trans-seasonal) fazonok az igazi adu ászok a pulcsiruhák terén, melyeket nemcsak télen, de tavasszal és ősszel is felveheted. Általában könnyedén rétegezhető megoldások. Mellényruhák, amelyek alá blúzokat, pamut garbókat vagy éppen bodykat is felvehetsz, fölé pedig mehet a blézer vagy egy poncsó. A legfontosabb ismérvük, hogy a réteges öltözködésben segítenek, feldobnak egy egyszínű szettet, de önmagukban is megállják a helyüket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr9018024062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása