Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Hazai márkák, amelyek adományt gyűjtenek.

2022. március 02. 12:50 - suelknitwear

Elképesztő az összefogás, ami a jelenlegi háborús helyzetben kialakult Magyarországon. Talán ez az egység, ez a sok segíteni vágyó ember, ez a rengeteg pozitív energia az, amire érdemes gondolnunk ha éppen összeszorul a szívünk a híreket nézve. 

Hoztunk nektek három hazai márkát, akik termékeinken keresztül gyűjtenek a rászorulóknak. 

img_2632.jpg

Lengyel Zsuzsi

A színes táskáiről ismert magyar brand más jótékony kezdeményezést is indított már az évek során. 

Zsuzsiék jelenleg  külföldön élnek, de a háború kirobbanásának pillanatában egyből felajánlották CAREbag  kollekciójuk értékesítéséből származó teljes, nettó árbevételüket az Ukrajnából menekülő családok megsegítésére. 

"CareBagjeink azért születtek, hogy segítsenek. Ma sem lesz ez másként."  írta Zsuzsi és az első hullámból származó bevételt már át is utaláták a Máltai Szeretetszolgálatnak. 
Termékek itt: 
102381608_3198022030230862_3526827436085870592_n.jpeg

Inventino

Különleges kiegészítőkkel segít az Inventino. Zsani bejegyzésében a következőt olvashatjátok: 

"A Help paletta választásával támogatod a katolikus Karitasz szervezeten keresztül az ukrán háború rászorulóit. A termék árából 5000 Ft-ot ajánlok fel a rászorulóknak.
Jelképesen a kék és sárga színt színtípusonként válogattam össze a palettához, a harmadik szín választását pedig rádbízom, írd a megjegyzésbe. ☺️"
Termékek itt: 

 Süel

A különleges kötött ruháiról ismert magyar márka külön felsőt tervezett és a hétvége leforgása alatt elkezdte a gyártást. Fehér alapon, absztrakt, türkiz galambbal állnak a béke mellett és a termék értékesítéséből származó teljes nettó árbevételt a Budapest Bike Maffiának küldik. A rövid kötött topot "HOPE- ujj" néven keressétek. A cég 70 felső legyártásank vállalta a tervezés, gyártás és alapanyag költségét, ami ha mind elkel több, mint egymillió forint adományt gyűjtenek össze. 

"Jelenleg nagyjából 34 darab értékesítésénél járunk és az első 10 darabot már csomagolják, ezt az összeget már tegnap este átutaltuk a Budapest Bike Maffiának és dolgozom rajta, hogy mind a 70 elkeljen." Mondta Csillag Zsuzsi, a márka tervezője. 

Hope ujj itt:

https://suel.hu/termek/hope-ujj-feher-leheletzold/

piros.jpg 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2022 LIFE

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr4017770000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása