Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Varázslatos kötött mese...

2017. október 18. 16:20 - suelknitwear

avagy Jordán Adél füstbe burkolva.

Kicsit elkéstem legutóbbi fotózásunk összefoglalójával, de mentségemre legyen mondva, hogy a Galmour-napok igazán viharosra sikeredett...

Talán onnan kezdem, hogy Ági kolléganőm nagyjából két éve rágja a fülemet, hogy színes füstökkel szeretne fotózni valamit, de úgy voltam vele, hogy amíg nem látom magam előtt az adott kollekcióhoz illeszkedő teljes koncepciót, addig ezt jegelem.

Azért persze, ahogy az a kreatív emberkéknél lenni szokott a csírát már elültették a fejemben csak még kérdéses volt, hol, mikor és hogyan valósul meg az ötlet. Az első színes füstbombákat még tavasszal megvettem és közben lelkesen gyűjtöttük az ötleteket...

img_6220.JPG

Abban biztos voltam, hogy csodás őszi fonalaink érkeznek. Izgalmas színkombinációk, puha gyapjú anyagok, amik egy erdő ágas-bogas ösvényein szuperül mutatnának.

Az inspirációs képeket nézegetve beugrott Alíz Csodaországban és vele együtt Tim Burton, na meg a múzsája Helena Bonham Carter. És innentől csak úgy repkedtek a gondolatok... Teljesen véletlenül pont előtte láttam Jordán Adélt két darabban is a Katonában és azonnal tudtam, hogy őt kell felkérnem erre a fotózásra.

img_6212.JPG

Karakteres, izgalmas, erős nő, különleges hanggal és bombasztikus alakkal. Ha esetleg nem mondtam volna jómagam mindig a koncepcióhz próbálok arcot keresni és nem akarok senkit megváltoztatni egy koncepcióért:). Persze elsődleges a ruha a fotózáson, de úgy szeretünk dolgozni, hogy a főszereplő is imádja a projektet, mert passzol a személyiségéhez. Adél nagyon csípte...

Szóval kialakult a keret, amiben mozoghatunk és összekészítettem a ruhákat az ősz minden árgyalatával. Vettem még egy kis füstbombát, tuti, ami tuti és elmeséltük az ötletet stylistunknak Gabinak. Egy újabb véletlen volt, hogy Tim Burton neki is a szíve csücske, de a közös elmélkedés után úgy döntöttünk, hogy kicsit finomítani fogja a stylingot és cilinderek és egyéb nyalánkságok most otthon maradnak. A bolondos hangulat, a szürreális mese "feeling", az elvarázsolt pillantások megmaradtak persze. Jah és rengeteg strasszos kitűző és csillogó ékszer, ugyanis a szezon sztárkiegészítői az igézően szikrázó köves apróságok (szóval kapjátok elő anyu szekrényéből a 80-as években elrakott kitűzőket).

img_6209.JPG

Sminkben a "matt bordó száj", és az "igéző szemek" hívószavakra készült Vera és az eredmény varázslatos lett, csakúgy, mint az erdő, ahol színekbe borítottunk mindent.

 Így dolgozunk mi...

 

Fotó: Gregus Máté
Modell: Jordán Adél
Smink: Lemon - Veronika Deák
Styling: Gabriella ParádiGabriella Parádi fashion stylist & illustrator
Ruhák és koncepció: Zsuzsanna Csillag Ágnes Laczkó
Videó: Dávid Ebner

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr9213009932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása