Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Kik vagyunk mi? – A fonalparadicsom

2018. augusztus 27. 13:47 - suelknitwear

Elképesztő, hogy mennyi sztereotípia övezi a kötött ruhákat... Hogy öreges, régimódi, uncsi, meleg és persze kövérít. Talán köztetek is van olyan, aki kételkedett abban, hogy valaha jól mutat majd rajta egy Süel darab és aztán meglepetésére olyan jól állt, hogy utána nem is tudott leszokni rólunk.

A lényeg, ahova ki akarok lyukadni az, hogy állandóan ilyen gondolatokkal harcolunk és az egyik legjobb fegyverünk, ha vicces, színes, extrém fonalakból megálmodott igazán modern és vagány kötöttségekkel romboljuk szét ezeket.

su_el_whoweare_story_small79.JPG

Az idei tél nagy slágere a szőr és persze ennek minden formája, így a szőrös fonal is, ami persze nem állati szőr, hanem egy pihe –puha pamut fonal (bizony nem szintetikus poly-izé), ami annyira cuki, hogy nem tudunk vele betelni. A Süel egy óriás fonalparadicsom ,ahol a szívárvány összes színében találsz magadnak vékony, vastag és persze még vastagabb fonalcsodákat. Ez mindig így volt és ezután sem változik:).

Tervek és ötlet: Csillag Zsuzsi

Asszisztens: Laczkó Ágnes

Fotó: Ajkai Dávid

Modell: Rea Milla

Smink: Deák Veronika

Styling: Parádi Gbariella (Pumpkin Paradise)

Haj: Gál Klaudia Violetta

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr714187345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása