Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Mi kell a nőnek? – Ötlet utolsó pillanatban vásárló pasiknak

2017. december 18. 18:43 - suelknitwear

Azon gondolkoztam, hogy ha pasi lennék és most indulnék a barátnőmnek vagy a feleségemnek karácsonyi ajándékot venni, biztos meg lennék lőve. De nem azért, mert olyan kevés lehetőség van, hanem azért, mert olyan sok. 

Igazából, csak figyelni kell, mindig van egy-egy elejtett mondat vagy utalás, amiből kiderül, hogy mire vágyunk, mi nők. Nos, aki nem figyelt, annak dobok most egy mentőövet, hogy ne égjen karácsonykor, mint a gyertya az adventi koszorún, amit elfelejtettek eloltani.

Utolsó pillanatos ajándéknak csakis olyat szabad beszerezni, amivel nem lehet mellé lőni. Uraim, most már nem érdemes tovább agyalni, itt azonnal dönteni kell és tutira menni!

_dsc5657-edit.jpg

Ilyenkor beáll a fagy, a csontig hatoló mínuszokkal, mire vágyunk tehát? Melegségre, pihe-puha, lágy beburkolózásra. Keressetek valami finom meleg kötött holmit, olyan szépeket kapni manapság! 

_dsc5675-edit.jpg

A legtöbb nő szereti az élénkebb, vitalizáló színeket és hogy ezeket ne kelljen a nagykabát alá rejteni, egy szép sapka-sál kombóval igaz meglepetést szerezhetünk. Extra jó hír, hogy itt a méretet sem kell tudnunk, elég ha egy kellemesen üde, vagy éppen egy dívásan vibráló árnyalatot választunk a fa alá.

_dsc5632-edit-edit.jpg

_dsc5702-edit-edit.jpgFotók: Süel 

Macher Vera

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr2513510087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása