Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Strandruhák, amiket ősszel is viselhetsz.

2020. augusztus 17. 12:17 - suelknitwear

Pár hete belefutottam az Vanity Fair egyik cikkébe, ahol az estélyiként is viselhető strandruhákról írtak, egész pontosan olyan egyberészes fürdőrucikról, amiket szoknyákkal, nadrágokkal párosítva az esti buliba is viselhetsz. 

Ezen felbuzdulva most olyan strandruhákat hozok nektek, amiket nem csak a napszakokon át, hanem évszakokon átívelve, nyáron és ősszel is viselhettek a megfelelő kiegészítőkkel párosítva őket. Ha a modelleken fotózott szépségek túlságosan távolinak tűnnek, akkor nézd meg az utolsó galiériát hétköznapi nőkkel retus és filterek nélkül.

dscf0784_r_copy.jpg

Bármilyen furán is hangzik a kötött csipke több szempontból is jó választás a strandra. Egyrészt nem gyűrődik, másrészt tipikusan olyan darab, amit polókkal, toppal, inggel és egy jó farmerrel hidegebb napokon is beépíthetsz az outfiedbe.

Ilyen a strandon:

dscf0542_r_copy.jpgIlyen ruhaként:su_el_ko_to_tt64.jpgRövidebb tunikákat varázsolhatunk a parton még mindent eltakaró, hosszú ruhákból ha itt-ott megcsomózzuk őket.

dscf0409_r_copy.jpg

dsc_0319.JPG

Vagy simán felvehetjük polóval és hosszú nadrággal ha hűvösebbre fordul az idő.

dsc_0323.JPGA csomózás amúgy már a strandon is működik. A vagányabb összhatás garantált.

dscf0457_r_copy.jpg

Aki nem szereti az áttört ruhákat, annak ott vannak a színes crop topok vagy éppen csipő szoknyák. Ezeket lehet együtt vagy külön is viselni (attól függően, hogy mit akarunk takargatni, bár a hotelben, étteremben érdemes mindekettőt felvenni). Ezeket pamut topokkal vagy akár egy színben passzoló garbóval is lehet ősziesíteni.

dscf0371_r_copy.jpg

És ha mindezt inkább hézköznapi nőkön szeretnéd megnézni, akkor klikk a galériára:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3716166176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása