Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

SÜEL FANOK - Erika

2017. szeptember 29. 17:22 - suelknitwear

Szeptemberben egy újabb Süel rajongó, kedvenc szettejeit mutatjuk be nektek. Érdekesség, hogy Erika nem az extrém kötöttségeink, hanem az alapdarabjaink bolondja és ezeket leginkább online szerzi be nálunk. Imádja a színeket, de amiből mindig kiválaszt egy-egy új fazont, az a fekete, fehér, tűzpiros illetve a sárga:).

Elsőnek egy klasszikusabb csipkét kapott magára, amit egy harisnyával, zárt cipellővel párosítva ősszel is felvehet, akár színházba is.

_dsc4510-edit.jpg

Második választása, a már jól bevált Basic sorozatból egy izgalmas zöld ruha. De nézzük mi is az a Süel Basic??

Süel Basic 

 

SÜEL basic olyan kötött, vagy pamut alapdarab, amit akár egy kapszula gardróbba is beilleszthetsz. Rendkívül sokféleképpen variálhatod őket, könnyen kombinálhatóak más ruhadarabokkal, illetve kiegészítőkkel. Minden szezonban megtalálod a Süel alap kötöttségeit, mindig az aktuális trendszínekben. Gyűjtsd a kedvencedet!alapruvi_pink.jpg

BASIC Kollekció

 

_dsc4502-edit.jpg

A zöld után átugrottunk a már jól bevált pirosra, és egy újabb alapdarabra. A testhezálló ruhát zakó alá is fel tudja venni, így sokszor választja tárgyalásokra ezt a fazont, visszafogottabb színekben. 

_dsc4483-edit.jpg

Erika egy igazi gyűjtó, ami egyszer bevált, abból biztosan ott lapul 4-5 szín a szekrényében. Jómagam is ilyen vagyok, inkább egy jó fazon több színben, mint sok felesleges ruha és felső, amit aztán nem tudok kihasználni.

Ti hogy álltok ezzel?

 

_dsc4519-edit.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr712911539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása