Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Méret nélkül? - Ajándékok, amivel egy pasi sem hibázhat.

2019. december 02. 09:20 - suelknitwear

Év közben egy csomó ötletünk támad, hogy szeretteink milyen ajándéknak örülnének karácsonykor, de ahogy közeledünk az ünnepekhez, valahogy egyre kevesebb marad meg belőlük és a végén egyszerűen semmi sem jut az eszünkbe. December 24-én tipikusan sok férfi vásárolna még az utolsó pillanatban is, keresve a megfelelő darabokat, miközben vajmi kevés információjuk van a méreteket illetően, így a végén az ajándékozott és az ajándékozó is szomorúan állhat a karácsonyfa alatt.

_dsc5171.jpgJó megoldás, hogy elkerüljük a mellényúlásokat, ha méret nélküli darabokat választunk, így már csak a színárnyalaton kell gondolkodni. 

Sapka

Ahogy beköszönt a tél kötelező ruhadarabbá válik. Azon kívül, hogy tényleg segít melegen maradni, megkoronázhatja az outfittünket is. Olyan ez, mint Gombóc Artúr csokijai, csak itt van sportos, buggyos, színes, bojtos, strasszos, szőrös… és még sorolhatnánk.

Sál 

Szinte nincs olyan ember, aki ne dobna fel egy sálat a téli nagy hidegben. Van, aki szereti, hogy beleolvad az öltözékébe és klasszikus sötét árnyalatokat választ. De van, aki szereti, hogy a sál uralja az öltözékét. Formavilágát tekintve idén a körsálak és az óriás hosszú sálak a legtrendibbek.

Stóla

Ha a spaka- sál kombinációt unalmasnak találod, akkor íme a stóla. A legegyszerűbb öltözéket is fel tudja dobni egy ilyen ruhadarab, amit akár kabáton kívül is viselhetünk. Igazán izgalmas változataival találkozhatsz a boltok polcain és mind hordoz magában egy némi eleganciát.

Poncsó

24898853_1946615962033190_57758323_n.jpg

A legklasszabb ruhadarab, amit csak felkap az ember és már megy is. Teljesen kortalan és testalkattól független. Kabáton belül és kabáton kívül is lehet őket hordani, így télen is remekül kihasználható.

Oversized darabok

Ezek azok a pulcsik, kardigánok, bővebb kötött ruhék, amiket tényleg mérettől függetlenül mindenki hordhat, hisz pont ez a lényegük. Lezser, rendkívül kényelmes viseletek, de igazán szexi outfittet is lehet belőlük kreálni, mondjuk egy szélesebb őv segítségével.


 

 

Szólj hozzá!
Címkék: TREND OUTFIT

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr8715334136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása