Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

7 szexi kismama outfit, amit később is viselhetsz.

2019. szeptember 05. 23:36 - suelknitwear

Egyre kevésbé divat lecserélni a ruhatárunkat terhesség alatt, nemcsak a tudatosabb életmód, kisebb súlygyarapodás, hanem a tudatosabb "gardróbrendezés" miatt is.

Összeszedtünk 7 szexi kismama szettet, amit terhesség előtt, közben és után is tudunk viselni, így kímélve a pénztárcánkat és a férjek idegeit.

1. Overálok

Nem új találmány az overál, anyukáink gardróbjában is biztosan találunk párat. Választhatsz olyat, ami derékban el van vágva, vagy teljesen bő megoldást is. Egy biztos ezek a fazonok biztosan nem nyomnak majd sehol.

csillagzsuzsi_he_tfo_2.JPG

 

csillagzsuzsi_pe_ntek3.JPG

2. Fekete elasztikus ruhák

Valahogy teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Kim Kardashian nem kismama boltban vette ezt, a kombinékkal is vetekedő, fekete szteccs ruhát, de az tuti, hogy bombasztikusan áll neki a várandósság alatt is.

2a902b2fbcb70b918ac742abf0832d4d.jpg

3. Bővebb, oversized ruhák.

Ha nem csíped a tetshezsimuló ruhákat, akkor is lehetsz nőies és szexi. Egy színben ütős, de fazonját tekintve egyenes vagy bővülő fazon mindig jó szolgálatot tesz. Terhesség után is tökéletes.

kerrywashingtonbluedress-752x1024.jpg

4. Kötött hosszú ruhák

A kötött ruha igazi jolly joker ha készülsz a kerek pocakos 9 hónapra. Rugalmas, így végig tudod viselni a terhesség alatt. Ha megfelelő vastagságot választasz még nyári melegben is ki tudod használni. Fontos, hogy a ruha hosszát jól válaszd meg, hiszen a tested fel fog venni (egyre többet) a hosszából.

5. Empire fazonú ruhák.

Ez a fazon mell alatt kezd el bővülni és szoknyája általában egyenes esésű.  Előnye, hogy megnyújtja a lábakat és a figyelmet a derék, csípő, has részről a dekoltázsra tereli el, ami valljuk ki terhesség alatt, igazán figyelemreméltó tud lenni.

blake-lively-maternity-style.jpg

6. Selyem ruhák

Kellemes esésű és mindenképpen nagyon szexi megoldás a selyem ruha. Idén ősszel kötött kardigánokkal is passzinthatod vagy éppen egy letisztultabb blézerrel.

e15f3910e8aa194f2c0e442535f42204.jpg

7. Csipke

Nincs nőiesebb egy jól megválasztott csipkénél. Hasonlóan a fenti megoldásokhoz a csipke is jól tágul, így bőven van helye nőni a hasunknak. A csipke ruhákat ősszel aláöltözőkkel viselhetjük (egy vagány bokacsizmával párosítva) nyáron pedig fürdőruhák fölé is tökéletesek.

csillagzsuzsi_szerda_1furdoruha_1.JPG

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3415042924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása