Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Kötött trendek 1. - Laza megoldások

2019. szeptember 04. 00:03 - suelknitwear

Papírforma szerint, szeptember 2. napján megérkezett a borongós, esős idő és ezzel együtt az őszi hangulat is kezdi átjárni a levegőt, na meg a gardróbunkat is.

A szezon szokásos sztárja a kötött, ami mindig kicsit más, rusztikusabb, bohémabb, mint a "nem kötött" őszi darabok, így az idei trendek, fonal megoldások is tartogatnak meglepetéseket számunkra. Sorozatunk első főszereplője a

"LOOSE YARN"

 

dsc_7896.JPG

azaz "laza fonal", pontosabban kifejezve áthúzások, ejtések, hosszú laza szemek kombinációi. Na de, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban azt, nézzük meg a legmenőbb márkák lookbookjaiban.

A hosszú áthúzások megmutatják a fonal struktúráját, mozgás közben pedig szét-szétnyílva a pulcsink alatti rétegeket is felfedik. 

dsc_7888.JPG

TIPP: Ezek az őrült menő minták bizony érzékenyebbek, mint az átlag nagyi pulcsi, így a kezelése is igényel némi körültekintést. Sose mosd össze semmilyen "akadós cuccal", lásd: melltartó és ha lehet tartsd távol a cipzárjaidtól és az ékszereidtől is. A mosás mehet gépben, de kizárólag mosózsákban és őszi kedvenceidet mindenképpen fektetve szárítsd!

 

Szólj hozzá!
Címkék: TREND OUTFIT

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3415037882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása