Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Találd meg a hangulatodhoz illő sálat!

2018. december 03. 13:12 - suelknitwear

Ha a téli időszakban könnyedén szeretnél változtatni ruhatáradon, a legegyszerűbb megoldás, ha beszerzel pár extra sálat. Rengeteg anyag, méret, forma és árnyalat közül lehet válogatni, így pillanatok alatt átalakíthatod az outfitted.

Az idei trendek színskálája nagyon változatos, így biztos megtalálod a stílusodhoz illőt! Nézzük mik a legelegánsabb, legvagányabb és legbohémebb darabok! � 

  1. Pasztell ölelés- A hamvas árnyalatok idén is vezető szerephez jutottak, melyek kellemesen idomulnak a tél színeihez.

18.jpg

  1. Jeges tónusok- A kék szinte minden változatával találkozhatunk, melyek egymással keverve még izgalmasabb darabokat eredményeznek.

16.jpg

  1. Természet színei- A lehulló falevelek színei köszönnek vissza ezekben a sálakban, melyek több bőrtípushoz is jól passzolnak.

13.jpg

  1. Kontrasztos piros- A feltűnés idén is megmarad és mivel mással, ha nem a piros árnyalatokkal varázsolnánk magunkat dögössé.

19.jpg

  1. Sötét klasszikus- Ezzel a típussal sosem lehet mellé lőni és könnyedén harmonizálható a különböző színű ruhadarabokkal is.

14.jpg

  1. Meleg árnyalatok a hideg télben- Vannak, akik sosem engedik el igazán a nyarat, de nem kell izgulni, ők is kifejezhetik magukat a vidám színekkel és feltűnő sálakkal.

11.jpg

  1. Bohém kavalkád- Vannak, akik nem tudnak egy szín mellett dönteni, így ők a kevert változatokat keressék, így egyszerre burkolhatod magad a kedvenc árnyalataidba.15.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr8014411664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása