Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Plus size ősz

2018. november 01. 14:41 - suelknitwear

Amióta a plus size modellek kiharcolták maguknak a helyat a kifutókon, azóta a teltebb idomokra is jobbnál jobb kreációk születtek. Kerek formákon is bátran viselhetünk mintás ruhákat, csak a megfelelő szabásvonalakat kell megtalálni, amelyek hangsúlyozzák előnyös testrészeinket. Ha pedig a jól bevált sötétebb árnyalatok mellett döntenénk, a kiegészítők játéka még mindig hab lehet a tortán. A lényeg, hogy ne akarjuk elrejteni magunkat, hanem hívjuk fel a figyelmet arra, amire büszkék vagyunk, emeljük ki azt, ami nőies.

Tunika

A kiegyensúlyozott arányok kedvéért lefelé enyhén bővülő darabokat válassz, és figyelj arra, hogy az a hossza megfelelő legyen. A trükk annyi, hogy a tunikának mindig ott kell végződnie, ahol a legvékonyabb vagy, így azt a területet fogod vele a leginkább kihangsúlyozni. Párosíthatod vastag illetve vékony övekkel is, amik segítenek kiemelni a csinos derekat.

plus_size2.png

 

963a0221.jpg

plusw_size2.png

Pulcsi

A hosszított fazonok mellett, ugyanúgy a rövidebb fazonokat is érdemes kipróbálnod. Ha úgy gondolod, hogy neked nem állnak jól a rövid pulcsik, akkor most adunk egy tippet, amitől majd megszereted. A titok csupán annyi, hogy vegyél alá egy hosszú pólót, vagy inget, ami bár eltakarja a problémás területet, mégsem azon lesz a hangsúly, hanem a pulcsin. Így, ha te például csípő és fenék tájékán vagy erősebb, akkor a felsődnek érdemes derékvonalon végződnie, mivel így oda kerül a fókusz.

963a0101_1.jpg 

plus_size2k.png

963a9956.jpg 

Fekete

A kihagyhatatlan fekete ruháról sem feledkezzünk meg, mely jolly jokerként lehet felhasználni az őszi- téli szezonban. Egy hozzá illő feltűnő kiegészítő, divatos stóla vagy kiskabát segít, hogy eltereld a figyelmet a karodról, és középpontba állítsd a dekoltázsod. Figyelj arra, hogy minél inkább „V” alakú a felső kivágása, annál jobban nyújtja majd optikailag a felsőtestedet. Természetesen az idei szezonban közkedvelt virág mintákról sem kell lemondanod, csak olyan típust válassz mely nem nagyít az összhatáson.

 

kplus_size2k.png

Poncsó

Egy poncsó ápol és eltakar, közben pedig képes arra is, hogy nagyon feldobjon egy egyszerű outfitet. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy mit viselünk alatta, kerüld a bő fazonokat alulra, ettől ugyanis csak még nagyobbnak fogsz tűnni a tükörben. Legjobb, ha egy rövidebb ruhához, esetleg skinny fazonú farmerhez viseled, így még akár jó pár centit is lefaraghatsz a sziluettedből.

 

963a0061.jpg

plus_size2o.png 963a0299.jpg

Kardigán

A jól szabott kardigánok szinte csodát művelnek az alakkal, egyszerre karcsúsítanak és magasítanak. Hordjunk alatta kontrasztos színű topot vagy ruhát, hogy a kardigán vonala igazán érvényesülni tudjon. Érdemes olyan mintázatú darabot választani, mely nem nagyítani fog rajtunk, hanem esztétikusan emeli ki női formánkat. Kardigánokat is érdemes derék tájékon megkötni, mivel így homokóra alakot alakíthatunk ki.

963a0434.jpg

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: pulóver 2018 TREND

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr6614325757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása