Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Kik vagyunk mi? - Nyári kötöttségek

2018. augusztus 26. 15:06 - suelknitwear

 Kevés olyan céget ismerek a világon, akik nyáron is kötötel nyomulnak és jelen állás szerint kedvelik is őket a vásárlók. Bár ez lehet, hogy önmagában is őrültség és valami könnyebb fába vághatnánk a fejszénket. :)

Szóval a nyári kötöttségek igazi kreatív megoldásokat kívánnak tőlünk, de pont emiatt sokkal élvezetesebb tervezgetni őket és persze nagyobb kihívás is, mint a téli kollekció. Ilyenkor főleg 100% pamuttal, csipkékkel és vibráló színekkel csábítunk titeket leginkább bohém stílusban. 

1.JPG

A ruha amit előszőr rajtam fotóztunk a @Brody Studios bohém falai között (köszi Ilosfai Kriszti) nyáron és igazából ősszel vagy éppen tavasszal is megállja a helyét.. A mintát két hétig készítettem reggeltől estig, és próbálgattam lekötni az első (legalábbis nekem első) intarzia mintámat, amiről tudtam, hogy óriási siker lesz. Akkor kevertük először össze az ikonikus nyomott mintás jamaikai fonalunkat a két kedvenc kék árnyalatommal a királykékkel és a Süel “szépkékkel”. Azóta millió színvariációban elkészült, legutóbb nyáron színeztük át szivárványosra (klikk), citromosra és a színezés még nem ért véget.

A kapszula kollekció azóta is töretlen sikernek örvend, így a pulcsi, szoknya és Süelnél megszokott “ujj” fazon is elérhető ebben a “hippi” stílusban. Idén ősszel is lesznek meglepetések a hippi vonal tekintetében…

 

Kötött kérdésed van: info@suel.hu

 

Tervek és ötlet: Csillag Zsuzsi

Asszisztens: Laczkó Ágnes

Fotó: Ajkai Dávid

Modell: Rea Milla

Smink: Deák Veronika

Styling: Parádi Gbariella (Pumpkin Paradise)

Haj: Gál Klaudia Violetta

 

Szólj hozzá!
Címkék: 2018 LIFE TREND OUTFIT

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr2514186861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása