Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Kik vagyunk mi? - Alap darabok és bolondos kiegészítők

2018. augusztus 25. 12:33 - suelknitwear

Mindig is imádtam a „Basic” vonalunkat valószínűleg azért, mert az állandó rohangálás közepette, mikor egyik helyről a másikra ungrádozol és folyton több dologgal foglalkozol egyszerre, ahhoz már nincs kedve az embernek, hogy órákat töltsön öltözködésel. Mindig olyan ruhákról álmodoztam, amiket csak felveszel és már indulsz is, amiknél nem kell gondolkoznod, de a végeredmény tuti befutó. Egyszínű megoldások, de örökké hordható, jól kombinálható fazonok.

kicsik_web79.JPG 

Meghatározó színfoltjai a kollekciónknak azok a csipkés, vagy éppen színes, foltos, hálós, rojtos, bolondos felsők, amik tökéletes kiegészítői az alapdaraboknak. Ez szett ennek a két vonalnak a szexin játékos kombinációja, amit bármikor te is össze tudsz dobni ha eljössz hozzánk.

 

kicsik_web78.JPG

A szett elemeit itt találod (sok, sok színben létezik keress rá a weboldalunkon) : Felső - Ruha 

Kötött kérdésed van: info@suel.hu

 Tervek és ötlet: Csillag Zsuzsi

Asszisztens: Laczkó Ágnes

Fotó: Ajkai Dávid

Modell: Rea Milla

Smink: Deák Veronika

Styling: Parádi Gbariella (Pumpkin Paradise)

Haj: Gál Klaudia Violetta

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr7514176315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása