Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Hogyan viselj csipkét idén nyáron!?

2018. május 04. 15:48 - suelknitwear

img_9859.JPG

Ez a hirtelen meleg elég nagy kihívások elé állít minket, magunk sem tudjuk, hogyan öltözzünk nappal, a nyarat idéző melegben és mit viseljünk a hűvös estéken. Jó megoldás lehet ilyenkor egy csipke kardigán, amit nappal a derekadon pihentethetsz, este meg felkapod a nyári ruhádra.
img_9895.JPG

A csipke akkor sem hagy cserben ha egy elegánsabb eseményre indulsz és takarni kellene a vállad vagy a karod. A melegben is átfúj rajta a szél, viszont nagyon jól mutat a lyukacsos anyag a barna bőrödön, és nem mellesleg takarja is, amit kell.

su_el_horva_th_e_va_csipke8.JPGCsipkés cuccaidat bátran kombinálhatod kényelmes cipellőkkel is. Nem kell magassarkúban gondolkozni, sőt a csipke ruhák igazán extrák egy menő tornacipővel.

img_9955_1.JPG

Paki Éva Stylist

Szólj hozzá!
Címkék: TREND OUTFIT

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr7113889546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása