Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Három tipp, hogy maradj elegáns dermesztő hidegben is.

2018. január 09. 10:57 - suelknitwear

#naturalbeauty

Sokan bajban vagyunk, mikor a tél beköszöntével csinosan vagy éppen elegánsan kellene felöltöznünk egy rendezvényre, esetleg egy fontos meetingre. Három natúr színekkel operáló outfit tippet hoztunk azoknak, akik rettegnek a fagyos napoktól.

1. Stóla

A stólát feldobhatod a kabát tetjére is, illetve utána bent is eltakarhatod a vállaidat. Mindenképpen egy extra melegítő réteg és már önmagában dívás megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

_dsc6814-edit_1.jpg

 

 

_dsc6765-edit.jpg

 

2. Rétegezzünk bátran

Nem minden kötött ruha vastag. Keressük meg azokat a vékonyabb megoldásokat, amelyek alá  elég egy bodyt vagy pamut aláöltözőt felvennünk, és így be fogunk férni bőven egy szűkebb, csinosabb kabát alá is.

_dsc6705-edit_1.jpg

 

_dsc6699-edit.jpg2. Mellény

Nagyon ódivatú a mellény elnevezés, de biztosíthatunk mindenkit, hogy a mai akár díszített megoldások már nem hasonlítanak nagymamáink kötött mellényeire. Egy vastagabb pulcsit akár muszlin szoknyákkal is kombinálhatunk, a 2018 Pre-Fall bemutatók sztárja ez a megoldás.

_dsc6584-edit.jpg

_dsc6604-edit.jpg

Fotó: Süel

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr513550261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása