Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Extrém kosztümök az iroda királynőinek.

2018. január 07. 00:10 - suelknitwear

 Télen gondot jelenthet, hogy az irodába mit vegyünk fel, ami megfelel a dress code-nak és mégis meleg. Jó hír, hogy hódítanak a kötött kosztümök, amik közül néhány izgalmas darabot elcsíptünk mi is. A gyapjú pulcsik olyan melegek, hogy bőrkabát alatt is elég lehet akár az utcán is.

1. Kötött szoknya, mellénnyel.

A feketének üdítő variációja ez a szürkébe hajló, gyapjú szoknya, amit a saját mellényével kombinálva már indulhatunk is dolgozni. A mellény praktikus, mert egy sima body vagy egy csipkés ujjú felső is befér alá, amit majd az irodában meg is mutathatsz, ha túlságosan intenzív a fűtés.

_dsc6842-edit.jpg

 

_dsc6850-edit-edit.jpg

_dsc6858-edit.jpg

 

_dsc6873-edit.jpg

2. Kötött mellényruha, kardigánnal.

Ha inkább ruhában gondolkozol, akkor is találhatsz melegebb és akár színesebb fazonokat. Gyapjú ruháknál szintén az ujjatlan megoldásokat javasoljuk, hogy bent se süljél meg, viszont egy kardigánnal párosítva kintre is szuper.

_dsc6954-edit.jpg

_dsc6956-edit.jpg

Képek: Süel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr1713552053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása