Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Büszke vagyok a barátaimra! És te?

2018. január 05. 16:42 - suelknitwear

#Friendspiration

Idén is szeretnénk tovább folytatni az inspiráló nőket kutató izgalmas "vállalkozásomat", de most ti is tudtok segíteni nekünk. Manapság hírességeket, bloggereket követünk, lapozgatjuk a különböző közösségi felületek virtuális hasábjait, álmodozunk dolgokról, amik talán a valóságban nem is olyan "fényesek" miközben szupernők szaladgálnak közöttünk, akiket észre sem veszünk.

Legyen ennek vége és kapjanak figyelmet azok, akik igazán megérdemlik, akik letesznek valamit az asztalra, akikre büszkék lehetünk. Ne várjunk egy - egy nagy díjátadóra, pályázatra, egyszerűen mutassuk be őket saját közösségi oldalainkon. Mennyivel könnyebb lenne mindenkinek ha támogatnánk egymást, büszkék lennénk a másik sikereire, értékelnénk és látnánk mögötte a rengeteg munkát. Legyünk mi nők egymás támogatói, igazi szövetségesei! 

_dsc6705-edit.jpg

Használd a #Süel és a #friendspiration hashtaget, és mutasd be te is azt a nőt, akire büszke vagy!

 

Jómagam lelkesen belevágtam a programba és a Süel berkein belül egy fotózásra is elhívtam a lányokat. Remélem sokan csatlakoztok.

_dsc6643-edit.jpg

A Friendspiration projekt ...

- Kiválasztottam 4 izgalmas nőt a baráti társaságomból, akikre valóban büszke vagyok és örülök, hogy ismerhetem őket.

- Elhívtam őket egy Süel fotózásra, ahol saját stílusuknak megfelelően elkészítettünk egy bemutatkozó street fashion sorozatot.

- A #süel és a #friendspiration hashtag használatával mindenkit bemutatunk egyesével a facebookon.

- A négy lányt, megkértem, hogy mutassanak be ők is 1-1 nőt a saját baráti társaságukból, akire ők is büszkék. " @név arra kérlek, hogy válassz te is egy nőt a baráti körödből, akire igazán büszke vagy!" Legyen ez minden bemutató vége.

- Megkértem őket, hogy használják a bemutatásnál ezeket a hashtageket (#süel és #friendspiration), hogy megtaláljuk őket mi is és kérjék meg a kiválasztottakat, hogy ők is válasszanak egy embert a saját baráti körükből (és így tovább).

- Az első 16 nőt, akit megtalálok a hashtag alatt Süel ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

- Minden Süel street fashion anyagot azokkal a nőkkel fotózzuk a jövőben, akik ebben a körben benne vannak valahol. Vagyis innen válogatunk (rákeresünk a hashtagre és elolvassuk a bemutató sorokat). 

 

 Ha kérdésed van írj nekünk: info@suel.hu

Persze a hashtaget bárki használhatja, az is, aki nincs benne a körben, de szívesen bemutatna valakit.

A program akkor élesedik, amikor az első lányt bemutatjuk a facebook oldalunkon.

Süel

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr4013541051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása