Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

SÜEL FANOK - Vivien

2017. július 03. 11:23 - suelknitwear

Sorozatunk nyáron sem ér véget, sőt egy igazán cuki, mosolygós Süel rajongóval folytatódik a már jól ismert "Süel Fan" gardrób mustra. Viviennel milliószor találkoztam már GLAMOUR - Napok alatt, vagy éppen munka utáni vásárolgatós estén. Nézzük meg milyen Süel kötöttségeket választott magának a kedves szőkeség...

 20170419_101022.jpg

Saját fotói között lapozgatva találtunk nyári és tavaszi/őszi Süel darabokat is. A lenge hálóktól a basic ruhákig, mindenféle "kötöttség" ott lapul a polcain. Természetesen megkérdeztük őt is, hogy hogyan ismert meg minket...

 20170419_100735_1.jpg

Mióta ismered a Süelt?

 Hű. Már az idejét sem tudom mikor vettem az első Süelt. Talán 2010 óta rajongok a Süel kötöttségekért. Téli hóesésben, forralt bort kortyolgatva éppen a Fashion Street-en sétáltam, amikor megláttam a kirakatott.     Szerelem volt első látásra és meg is vettem a bordó vízesés ruhát.

Melyik Süel márkaboltot kedveled a legjobban?
A Deák Ferenc utcai üzletet szeretem. Eddig minden kötöttséget itt vettem. Nagyon jó a bolt hangulata és kedvesek az eladók.

Kedvenc Süel színed?

Piros, a piros és a piros :-) Na jó azért más Süel szín is van a szekrényemben...türkiz, narancssárga, fekete. _dsc1622-edit.jpgKedvenc fazonod?

 Imádom a vízesés ruhákat- ebből van otthon a legtöbb színem, és a különböző ujjakat is nagyon szeretem. Még a szőlő ruha és a pók csipke ruha fazonját is kedvelem. (A vízesés ruha egy Süel basic fazon, deréktól bővülő és mély dekoltázzsal hódít. A Süel "ujj" egy kötött dekoráció, amit kardigán, boleró vagy éppen stóla helyett hordhatunk.)

Hova veszed fel kötött kedvenceidet?

Nagyon sok kötöttségem van otthon, így minden alkalomra találok megfelelő Süel darabot. Jók a színek a fazonok, így mindig alkalomhoz illőt tudok választani a ruhatáramból. Karácsonyi céges party, munka, buli, családi események, hétvége...

Kedvenc Süel fotózás?

Aviátor sorozat Horváth Évával! A színek kavalkádja miatt. Imádom!!!

_dsc1670-edit.jpg
Van esetleg valamilyen szín, amit szívesen látnál a Süel palettán?

Nem színt mondanék, inkább szín kombinációkat javasolnék a klasszikus piros-fekete és a türkiz narancssárga páros. Szeretem ezeket a szín párokat együtt hordani, vagy akár egy ruhán belül is el tudnám képzelni. Mondjuk más színű az eleje és a háta.

Legújabb kiszemlt darab?

 Az összes Süel kiszemelt darab :-) csak idő kérdése...amúgy most nagyon szemezek a rövid szakadt szülinapi ujjal és az aszimmetrikus szoknyákkal. De nagyon jó lenne, ha a vízesés ruháknak lenne nyári csipke változata. 

_dsc1637-edit.jpgKedvenc Süel bókod?
10) Amikor a kollégám csak ennyit mondott: "Nagyon dögös vagy." 

 

_dsc1678-edit.jpg

 Köszönjük a szuper Süel fan szetteket!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3912633903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása