Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Horváth Éva a babavárás utolsó perceiben

2017. április 13. 14:45 - suelknitwear

Ahogy eddig még nem láttad a műsorvezetőnőt

horvatheva_suel_kotott_ruha_tervezo1.JPG

Horváth Évát gyakran a magyar Monica Bellucciként emlegetik, és a leginkább formás idomairól készült fotókkal bombáznak minket évek óta a különböző "celebfigyelő" médiumok. A műsorvezető valóban az egyik legdekoratívabb híresség, így szépsége mellett gyakran elveszik sok izgalmas tulajdonsága, ami miatt nagyon szeretjük.

horvatheva_suel_kotott_ruha_tervezo121.JPG

Munkabírását, vagy mondjuk inkább végtelen energiáját, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy babavárás előtt pár nappal is üdén és vidáman vásárolgatott kedvenc piacán. Lehet, hogy nem köztudott, de a szépségkirálynő, műsorvezető, modell titulusok mellé nyugodtan felírhatjuk a közgazdászt is a sorba, ugyanis Éva a tanulásnál sem spórolt az energiával.

horvatheva_suel_kotott_ruha_tervezo61.JPG

A nem mellesleg három nyelven beszélő szépség, kedves és közvetlen minden helyzetben. Ehhez párosul még egy jó humor, pontosság, remek munkamorál, így nem csoda ha terhessége alatt is kapkodnak utána a cégek.

horvatheva_suel_kotott_ruha_tervezo133.JPG

Egy biztos, a műsorvezető  üres szépségnek egyáltalán nem nevezhető, és kisugárzása mit sem csökkent az évek során. Terhessége alatt is aktív és sportos maradt és hamarosan már egy kisfiúval a karjaiban élvezheti a hétköznapokat.

Szívből gratulálunk!

horvatheva_suel_kotott_ruha_tervezo55.JPG

horvatheva_suel_kotott_ruha_tervezo103.JPG

 

Fotó: Várai Enikő 

Smink: Lemon

Styling: Süel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr8312418853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása