Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Bolondos karácsony - Werk

2018. december 01. 18:36 - suelknitwear

Egy teljesen "átlagos", idillien szépséges, cuki és persze picit giccses (csak amennyit az ünnepi csillogás megkövetel) karácsonyi fotózást terveztünk idénre is. Aztán persze minden borult, a feje tetjére állt, ahogy az a Süel háza táján lenni szokott...

kara_csony_su_el_monta_zs.jpg

November 13-át bevéstük a naptárunkba  és várva vártuk a csodás modellünkkel való találkozást, aki egy tehetséges színésznő lett volna, szépséges lányaival karöltve. A fotózás előtti pénteken kiderült, hogy az időpont mégsem fog működni a modellnek (nem árulom el ki ő, mert még szeretnék vele dolgozni:)), ám a stáb készen állt, így adott volt a kérdés, "ki legyen a modell??".

img_7435.JPG

Három nap (közben egy hétvége) alatt letárgyalni egy fotózást nekem is lehetetlen küldetésnek tűnt, pedig szeretem a kihívásokat. Így esett, hogy végül én voltam az utolsó pillanatos beugró modellünk, aki a "tervező bolondos karácsonya" címmel pózolt a kamerák előtt. De persze ha a modell változik, akkor minden borul,  kivéve persze a piros-fehér színpár, mint főszereplő:)).

Ági kolléganőm élvezte a változást és olyan fotóanyagokat gyűjtött inspirációnak, amelyek ötvözték a hűvös jégkirálynő és a bolondos, neveletlen hercegnő hangulatát, mindezt extrém kiegészítőkkel kombinálva. Nagyon bejött az összes fotó, de továbbra is három napunk volt az előkészületekre...

Íme az új moodboard:

ko_to_tt_kara_csony_csillagzsuzsi1.jpg

A legnehezebb feladata kedvenc stylistunknak volt, akinek ugyanennyi idő állt rendelkezésre, hogy a fotózáshoz szükséges minden kiegészítőt megálmodjon és persze el is készítsen. Szerencsére Parádi Gabit is kemény fából faragták, így ahelyett, hogy megriadt volna, bepörgött és miután egy kosár karácsonyfadíszt bezsebelt, egész éjszaka fejdíszeket készített a mókás bulihoz. (Mondjuk ő tervezte a Moulin Rogue jelmezeit is, szóval van némi rutinja.)

ko_to_tt_kara_csony_csillagzsuzsi3.JPG

Egészen éjfélig chateltünk és küldtük egymásnak a vicces szelfiket. Gabi a villogó fejdíszekről, én meg kukac csavarókról a fejemen. 

A smink kérdés elég nagy vitákat váltott ki a csapatban. Jómagam nagyjából egy, azaz egyféle sminket szeretek az arcomon látni és ez nem feltétlenül volt azonos a koncepcióval. Egyfolytában belenyúlkáltam Vera munkájába (bocsi, bocsi) és a végén beadta a derekát. Így esett, hogy a minimál modelles helyett csillogós, királylányos lett a make-up. Gabi meg nagyon nem örült, amikor meglátott a stúdióban (de szerintem nagyon szép lett Vera):)). 

WERK

Hűvösen indultunk...

csillagzsuzsi_su_el_kara_csony_ko_to_tt_ruha1.JPG

 Durvult a buli

csillagzsuzsi_su_el_kara_csony_ko_to_tt_ruha2.JPG

Szuper zene szólt és nagyon élveztem a diótörős fejdíszemet:).

Jégkirálynőzés

 

Nem tudom mi történik, de a lényeg, hogy az arany cipő és a pink, csillogós flamingó már az enyém.

csillagzsuzsi_su_el_kara_csony_ko_to_tt_ruha3.JPG

A végére egy telefonnal készült flamingós, hülyülős.

img_6922.JPG

Boldogságos és bolondos karácsonyt kívánunk mindenkinek!

 

               Na meg sok-sok Süelt a fa alá...:)         

ko_to_tt_kara_csony_csillagzsuzsi6.JPGCsapat:

Csillag Zsuzsi

Laczkó Ágnes

Deák Veronika

Parádi Gabriella

Gregus Máté

Nyertesünk:

Varenke Katalin, aki eltalálta, hogy a két főszereplő színünk a piros és fehér, kitalálta a karácsonyfát és az angyalkás, királylányos hangulatot. És lesz olyan kép, amin hasonlítok Cate Blanchettre :D.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr6914366907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása