Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Legütősebb 8 szín 2020-ban.

2020. február 20. 21:57 - suelknitwear

A Pantone ügyes marketingeseinek köszönhetően minden évben epedve várjuk, hogy kihirdessék az év színét legyünk akár divatrajongók, színimádók, vagy simán földi halandók. Idén a nyertes nem lett más, mint a hűvösen elegáns klasszikus kék árnyalat, mely a becsületesség, megbízhatóság és persze a kék ég szimbólumaként vitte el a pálmát. A nyertes mellett persze ne feledkezzünk meg a többi igéző, tavaszi színről sem, amelyek szintén ott vannak a trendpalettán.

zs6.jpg

Klaszikus kék

A gyönyörű, nyugtató, kifinomult és elegáns. Jól kombinálható szín, mely klasszikus natúr tónusokkal és vibráló árnyalatokkal is párosítható. Az új feketének is felfogható!

klasszik1.jpg

Korallpink

A tavalyi év győztese akkora népszerűségnek örvend, hogy még idén is ott van a top 8-ban. Egy kedves, meleg szín, mely boldogságot sugároz.

korallazac1.jpg

Égszínkék

Egy puha, pasztelles árnylat, mely világos és sötét színekkel is kombinálható. A tavaszi- nyári outfittjeid egyik üde színfoltja lehet.

 

zs4.jpge_gszi_nke_k.jpg

Lángvörös

Az örök klasszikus piros sem maradhat ki, de idén egy erőteljesebb sárgásabb, lángoló vörös lesz a befutó. Feltűnő akár ruhában, akár kiegészítőben gondolkodsz.

tu_zvo_ro_s1.jpg

Sáfrány

Egy megosztó árnylat, melytől sokan ódzkodnak. Viszont, ha egyszer kipróbálja az ember, rájön mennyi vidámságot hordoz. Burkold magad ebbe a meleg árnylatba és élvezd a sugárzó boldogságot.

sa_fra_ny1.jpg

Öbölkék

Ez a tengervizet idéző zöldeskék lesz a szezon egyik nagy slágere. Ha teheted, szerezz be belőle minél többet, mert ez a vibráló, üde szín minden szettet megkoronáz.

zs8a.jpg

o_bo_l1.jpg

Narancs

Ismét egy olyan szín, melyet kevesen tudnak viselni, mégis sokan szeretik. Érdemes kis léptekkel haladni és először csak kiegészítők formájában becsempészni az outfitbe: egy táska, egy cipő, egy sál. Később jöhetnek a merészebb narancs ruhák.

narancs1.jpg

Mozaik kék

A klasszikus kék árnyalat mellett, megjelent egy kicsit erőteljesebb kék szín is. A neve is arra utal, hogy a mozaikszerűen, több tónusból összeálló színkeverék. Nagyon különleges szín, mely több színtípusnak is jól áll.

mozaik1.jpg 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr6315466846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása