Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Parádézz az öt legmenőbb idei trendben!

2019. április 10. 09:58 - suelknitwear

1. A sárga

A sárga talán a legfeltűnőbb szín, ezért sokan nem is merik viselni. Pedig hihetetlen energiát, vitalitást sugároz, ahogy ezt a Max Mara, Marc Jacobs vagy a Balenciaga idei kollekcióin is láthatjuk. Passzinthatjuk a színtípusunkhoz: a napsárga meleg hatású a tavasznak, a citrom hűsítően üde a télnek, a mustár/okker, ami a télből átszökött az őszbe egy kissé nyugtatóbb, kevésbé vibráló árnyalata ennek az élénk színnek. Egy kis sárga kendővel vagy táskával a kevésbé bátrak is nyugodtan próbálkozhatnak, alapszíneket is remekül feldob vagy kiegészít ez a merész árnyalat.

img_0817.JPG

 

2. Kötött egyberuha

Szuperszexi trend idén a horgolt egyberuha, lehetőleg jó színes fonalból és lehetőleg maxi változatban. Itt is beválhat a tipp azoknak, akik nem merik bevállalni, amit a 70-es években gondolkodás nélkül minden divatos nő hordott; egy kis kötött top vagy felső, esetleg sapka formájában becsempészni ezt a fesztiválhangulatot idéző trendet a ruhatárunkba.

dsc_3723.jpg

 

3. Színes nadrágkosztüm.

Az Yves Saint-Laurent által divatba hozott, ám jó ideig a szekrénybe száműzött nadrágkosztüm idén újra berobbant a divatba. A sokak által férfiasnak tartott darabra most feminin szabásának és élénk színeinek köszönhetően mindent lehet mondani, csak azt nem hogy fiús. A kosztüm alja lehet rövidebb; sort, bermuda vagy akár biciklisnadrág(! ), bár utóbbit meghagynám az igazán merész trendkövetőknek, a többieknek érdemes a klasszikus vonalat követni és inkább a színekkel merészkedni. Rózsaszín, lásd az Escada-nál, sárga vagy élénkpiros változatban is szupertrend

escada.jpeg

cate_blanchett_nadra_gkosztu_mben.jpg

zara.jpeg

4. Szoknya+pulcsi kombó; Julia Roberts stílusában

Míg nem áll be a kánikula, ezekben a szeszélyes tavaszi hónapokban jól tud működni a szoknya-pulcsi kombó tornacipővel, átmeneti bokacsizmával vagy gladiátorszandállal akár. Valamiért nekem Julia Roberts ugrik be erről a trendről; egyik- másik filmjében ilyen szettekben rohangált el az aktuális jegyese vagy féltékeny férje elől. Laza, nőies, sportos viselet és tökéletesen alkalmas szaladgálós napokra is.

fashion-blogger-viva-la-luxury.jpeg

stunning-casual-outfits-for-st_-patricks-day-3.jpeg

chiara_rooftop9of19.jpg

5. Neonparádé

A sárga egyeduralma mellett most újra előbukkantak a 80-as években fénykorukat élő neonszínek. Nem tehetek róla, megrögzött színmániás vagyok; ezeket a rikító árnyalatokat kislány korom óta imádom. A pink változatától a narancson át a rikító zöldig (neon)parádés a skála. Tipp az óvatosaknak: a körömlakkod színe is lehet neonszínű!

 

Macher Vera

Szólj hozzá!
Címkék: TREND

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr10014752247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása