Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Színpárok és jelentésük. Te melyikhez vonzódsz?

2019. március 04. 10:47 - suelknitwear

Új sorozatunkban a színek erejét kezdjük el vizsgálgatni, különböző megközelítéseket gorcső alá véve. Az Aura-Soma üvegekkel és a hozzájuk párosítható Süel kötöttségekkel kezdjük. Hogy mi is az, az Aura - Soma, vagyis mi adta az inspirációt a kétszínű ruhák elkészítéséhez, azt a cikk végén olvashatod el.

dsc_3325.jpg

Tetszik a ruha KLIKK

 

A színek ereje elképesztő, befolyásolják a hangulatunkat, energiát adnak, kiegyensúlyoznak, felpörgetnek vagy éppen megnyugtatnak. Érdemes ezzel egy picit foglalkozni, a színeket tudatosan használni jelentéstartalmuk alapján, így segítségünkre lehetnek a mindennapjainkban és szellemi fejlődésünkben egyaránt. A színterápia segítségével, jobban kifejezhetjük magunkat, fejleszthetjük belső énünket és élvezhetjük a színek jótékony hatását.

A különböző színkombinációk, különböző jelentéstartalommal bírnak, így ha valamelyik igazán felvillanyoz, akkor mindenképpen olvasd el, mennyiben igaz rád a színpárra vonatkozó karakterisztika.

PIROS- LILA 

lila_monta_zs.jpg

A színkombináció jelentése: Jól kiegyensúlyozott embert mutat, aki harmóniában van önmagával. Sok az energiája, gyógyító adottságai vannak, amelyekkel másokat is segíthet.

Amiben a színkombináció segíthet: Rendkívüli fáradtság esetén hatékony, segít az energetikai regenerálásban. Tökéletesíti a koncentrációs képességeket, használata enyhíti a szexuális zavarokat. Segít legyőzni a dühöt és a haragot valamint segít szeretetet adni és elfogadni. Energia a tudatban, szolgálat a mélyben.

LILA- PIROS

Tudom, hol járok és merre tartok…

A színkombináció jelentése: Olyan ember ír le, aki egyszerre van otthon a materiális világ és a spirituális szférák területén is. Érti a változást és tudja, mikor mit tegyen ahhoz, hogy megvalósítsa álmait. Az erkölcs és a szabadság sokat jelent számára. Rendkívül erős, ezt környezete is érzi, ezért okan támaszkodnak rá.

Amiben a színkombináció segíthet: Közelebb hozza céljaink beteljesítését. Felfrissít, energiával tölt fel, kiegyensúlyozza szexuális energiáinkat. Csillapítja a dühöt, haragot és segít megszabadulnunk frusztrációinktól. Reakció helyett megfontolt lépésekre ösztönöz. 

Tetszik a színpár KLIKK

PIROS- PINK

ro_zsaszi_n_monta_zs.jpg

Ebben a pillanatban szabad vagyok...

A színkombináció jelentése: Végtelen erővel, bátorsággal és elszántsággal rendelkezik. Képes egyszerre karriert építeni és meleg családi otthont teremteni. Rengeteg feltétel nélküli szeretet, melegség, törődés árad lényéből. A „belső én” és a „külső én” egyensúlya harmonikus, nőies megjelenést tesz lehetővé számára.

Amiben a színkombináció segíthet: Képesek leszenek visszatalálni szeretet és fizikai energiatartalékukhoz, ha kimerültek. Megtanít rá mennyire fontos az önszeretet, önmaguk feltétel nélküli elfogadása. Csökkenti az agressziót, a rejtett dühöt és frusztrációt.

 

PINK- PIROS

dsc_3340.jpg

Elengedem a múltat, hogy megnyílhassak…

A színkombináció jelentése: Áldozatkész, szeretettel teli személyiséget mutat. Megérzéseit kitűnően hasznosíthatja az életben. Női oldala kiegyensúlyozott, harmonikus. Megvan az energiája és szenvedélyessége ahhoz, hogy feltétel nélküli szeretetet adjon. Elfogadta önmagát, megvan a szükséges önfegyelme ahhoz, hogy a múlt berögződéseit megváltoztassa.

Amiben a színkombináció segéthet: Felébreszti a szeretet erejét. Mély megértéshez vezet önmagunkkal és másokkal kapcsolatban. Javítja megérzéseinket. Segít, hogy tisztábban értsük önmagunkat, és ne érezzünk bűntudatot.

Tetszik a színpár KLIKK 

KÉK- TÜRKIZ

ke_k_monta_zs.jpg

 

Béke lakozik bennem…

A színkombináció jelentése: Olyan embert mutat, aki kreatív, művészlélek és inspirált állapotban dolgozik. Teljességgel tisztában van élete céljával és eszerint cselekszik. Nagyon kifejező, kedves ember, aki játékosan él és rendkívül természetbarát.

Amiben a színkombináció segíthet: Az üveg használata fejleszti önismeretünket. Magabiztossá tesz, és békés, szívből jövővé alakítja a kommunikációt. Használatkor könnyebben tudjuk értelmezni álmainkat.  

dsc_3312.jpg

Tetszik a színpár KLIKK

TÜRKIZ- LILA

tu_rkiz_monta_zs.jpg

Úton vagyok önmagam felé…

A színkombináció jelentése: Kreatív, rugalmas gondolkodású embert mutat, akiben rengeteg új ötlet munkál. Folyamatosan fejlődik, amiért tudatos szinten is megtesz mindent. Rejtett gyógyító képességgel rendelkező személy, aki békét és harmóniát sugároz,

Amiben a színkombináció segíthet: Használata megtanít az érzelmek kifejezésére,megszabadít a bűntudattól. Hasznos lehet kommunikációs nehézségek esetén is. Olyan helyzeteket gyógyít, ahol a kreativitás hiánya gondot okoz. Segít megértenünk a változás szükségességét és megélését. Képessé tesz arra, hogy jobban, pontosabban tudjunk tervezni.

LILA- TÜRKIZ

Nyitott vagyok az újra..

A színkombináció jelentése: Olyan embert mutat, aki szívében melegséget és törődést hordoz, és ezt mások felé kommunikálni is tudja. Harmonikus, békés és független személyiség. Képes konfliktusok megoldására, jól kezeli az embereket.

Amiben a színkombináció segíthet: Segít meglátni az új lehetőségeket és inspirál a kreativitásra. Használata ráébreszt az emberi kapcsolatok fontosságára és önbizalmat ad. Érzelmi válságok után segít regenerálódnunk és tat mutat a megoldások felé.

Tetszik a színpár KLIKK

 

Mi az Aura-Soma?

Az Aura-Soma egy csodálatos rendszer. Egyesíti a színek (fény), a kristályok és a gyógynövények energiáit. Pozitív, megerősítő szemléletmódjával segítséget nyújt számunkra erősségeink felismerésében, gyengeségeink elfogadásában, érzelmeink megélésében és abban, hogy ne csak törekedjünk a boldog és sikeres élet felé, hanem merjünk is azok lenni.

Az Aura-Soma szóösszetétel „fénytestet” jelent. Utal arra az eredeti lényre, akik vagyunk, nevezzük bár öntudatnak, léleknek vagy egónak hitünk szerint.

Az Aura-Soma rendszer alapja - egyensúlyi üvegek

Az Aura-Soma rendszer alapja a 107 un. Egyensúlyi üveg. Minden egyes palackban egy vizes és egy olajos fázis van egyensúlyban. A fázisok színét gyógynövény és kristályenergiákkal hozzák létre. Előállításuk biogazdaságban, manufakturális körülmények között történik. A felhasznált üvegeket speciálisan erre a célra tervezték.

Az üvegek működése is az egyensúlyozás művészetén alapul. Finom rezgéseikkel segítenek egyensúlyba hozni fénytestünk diszharmonikus rezgéseit, ezáltal oldva az érzelmi blokkot, elősegítik a test-lélek-szellem harmonikus együttműködését.

„Te vagy a szín, melyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét...”


...vallotta Vicky, és valóban, gyakran megfigyelhető, hogy a konzultáción kiválasztott üveg, tükrözi a rajtunk lévő ruhakombinációt. (úgyhogy érdemes jó színt választani a Süel kollekciókból:)).

Olyasmi ez, mint mikor reggel állunk a ruhásszekrény előtt és azon gondolkozunk, milyen ruhát viseljünk ma. A gyakorlati szempontok szerint kiválasztott kombináció, valahogy nem tetszik, nem áll olyan jól, mint máskor. Végül kiválasztunk egy másik színt, egy másik árnyalatot és azzal a megelégedett tudattal indulunk el otthonról, hogy ma a hangulatunknak megfelelő ruhát viseljük.

Ha bővebben szeretnél erről olvasni: http://www.szintudatossag.hu/index.php?page=jatek.php

 

Szólj hozzá!
Címkék: TREND

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr7214665773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása