Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Segítség nő a pocak!

2018. október 05. 18:06 - suelknitwear

Avagy mit viseljünk várandósan ha beköszönt a hideg.

Sok nő életének legszebb időszakaként emlékszik vissza a várandósság kilenc hónapjára, és persze sokan vitatkoznak is ezzel, de egy biztos, hogy a ruha kérdés, a kerekdő pocak öltöztetése, mindig egy megoldandó probláma lesz._dsc4358.JPG

A kismamák legnagyobb gondja pedig az, hogy mindig minden kényelmetlen és minden nyomja azt a bizonyos pocakot. Na meg persze senki sem szeretne egy teljesen új ruhatat csak erre, az amúgy rövidke időre.

Összegyűjtöttünk pár színes szettet, ami nemcsak a terhesség alatt, hanem előtte és utána is hordható, illetve nem fog benne fázni sem a baba sem a mama.

1. A szőrős, pihe- puha tunika.

_dsc4365.JPG

2. Nyitott kardigán, alatta színben passzoló hosszított ruhával.

_dsc4379.JPG

3. Egy játékos kötött overál, ami biztosan sehol sem rövid, sehol sem nyom és írtó kényelmes.

_dsc4339.JPG

4. Óriás hidegben egy gyapjú szett.

_dsc4301.JPG

5. És végül a kedvencünk egy klasszikus, deréktól bővülő kismama fazon. _dsc4290.JPG

A kötött ruha, jó választás mert két, három méretet is tágul anélkül, hogy utána le kellene cserélnünk, így bátran viselhetjük akkor is, amikor már visszanyertük terhesség előtti formánkat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr1314283773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása