Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Menő strand kiegészítők

2018. július 25. 14:05 - suelknitwear

 Egész évben a nyári pihentető időszakra vágyunk és alig várjuk, hogy elővehessük a gardrób mélyéről fürdőrucikat. Mindegy, hogy strandon, tóparton vagy tengerparton töltöd a szabadidődet, ezekkel a vízparti kiegészítőkkel tuti divatosan mutatsz majd. Csupán 5 dologra lesz szükséged: egy nagyobb strandtáskára, egy elegáns kalapra, egy stílusos strandruhára, egy divatos napszemüvegre és egy cuki strandpapucsra.

19983594_1404466306255256_7994418024786664613_o_1.jpg

Strandtáska

untitled.png

Természetesen olyan strandtáskát kell vennünk, amibe az összes holmink belefér, és még ebben a kitömött állapotban is jól mutat. Trendi, ha a táska harmonizál a fürdőruhával, ezért érdemes egy semlegesebb nude vagy pont egy vidám színes darabot vásárolni, ami több fürdőrucihoz is biztos passzolni fog. A tisztántarthatóság miatt érdemes vízhatlan vagy mosható darabokat választani.

Kalapok

untitled2.png

Ha az erős napfénytől védenéd magad és a napszúrást is el szeretnéd kerülni, akkor egy csinos kalap megoldást nyújthat erre. Itthon is népszerűek lettek a Riviérán viselt óriás szalmakalapok, melyekben igazi dívaként érezheted magad. A sportosabb vonal kedvelőinek is rengeteg verzióban kínálják a kisebb karimájú színes darabokat.

Strandruhák és tunikák

 

cool_beach_dress.png

Ezek a mutatós darabok igen praktikusak a vízpart mellett, ahol csak ledobja magáról az ember és már mehet is a hűsítő vízbe. Eközben szexinek is érezheted magad miniruhádban sorbanállás közben vagy a vízparton koktélt szürcsölgetve. Ha nem vagy a legmagabiztosabb a fürdőrucidban, akkor ezeket a darabokat imádni fogod, hisz anélkül vonulhatsz benne a parton, hogy kényelmetlenül éreznéd magad.

fullsizerender_3.jpg

Napszemüveg

untitled3.png

Ha nyár, akkor elengedhetetlen kellék a napszemüveg, ami szinte rögtön elárulja rólad, milyen stílust képviselsz. Viselhetsz sportos aviátort, cicás dívást, színes-tükrös bohém darabot a lényeg, hogy a többi kiegészítőddel összhangban legyen. Csak olyan napszemüveget viselj, ami az UV sugárzás 100%-át kiszűri, és így védi a szemedet a naptól.

30703893_10155718483075910_8400622286247297024_n.jpg

Papucs

cool_slips.png

Akár szexibb vagy sportosabb vonalat képviselsz, papucsot a legkönnyebben úgy választhatsz a fürdőruhádhoz, hogy színben harmonizáló, és fazonban is passzoló darabot keresel. A vidám színek biztosan feldobják majd strandos szettedet és nem utolsó sorban könnyebb is megtalálni a többi papucs között.

Strandra fel!

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: strand 2018 TREND

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr4614133603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása