Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Szexi, de nem közönséges strandruha? – Íme a top 5

2018. július 24. 20:56 - suelknitwear

Nem tudom, ki hogy van vele, de én azért szeretek a fürdőruhámra kapni valamit, ha lángosért (mohitóért, jégkrémért?) állok sorba a strandon. Valahogy komfortosabb érzés…jó, nem burkolózom burkába, de azért mégiscsak magam köré csavarok valami szép anyagú kendőt vagy kaftánt. Ezeket persze szépen a fürdőrucinkhoz hangolhatjuk, de lássuk, mi a legmenőbb strandviselet idén!

1. Hófehér csipke

Egy vakító fehér csipkeszerű felső kiemeli a barnaságot, eszméletlen jól mutat a lesült bőrön és szinte bármilyen fazonú és színű fürdőruhára véve is szuperszexi. A kedvencem a fekete bikinire kapott horgolt csipkeponcsó. A fehéret nem lehet megunni!

13517678_1043481562353734_101397161878919953_o.jpg

2. Dzsungelláz

Sosem volt ekkora divat a dzsungel hangulatát idéző, papagájos-leveles strandszett, mint idén; a kis szütyőtől a papucsig szinte bármit lehet ebben a mintában kapni. Azért ne vigyük túlzásba, elég, ha egy-egy darab vadítóan dzsungelmintás.

very-sexy-swimwear-by-vs_08.jpg

3.Színes kötött top vagy poncsó, mely önmagában is mutatós, de ahogy átsejlik alatta a bőrünk, még dekoratívabb viseletet eredményez és bármilyen színű fürdőruhához passzol.

fullsizerender_10.jpg

4. Víz színek; a vízparton a kéknek minden árnyalata üdítő: a türkiztől az égkékig.

 

turquoise-batik-fringed-beach-dress-by-buffalo-london_511849frsp.jpg

5. Fodrok és rojtok, hogy ne csak a trendi színeket emeljük ki. Ezek különösen mozgás, séta vagy tánc közben vonzzák a tekinteteket. Aki bevállalja a vizslató szempárokat, bátran vegyen fel rojtos felsőt vagy fodros fürdőrucit. 

 

20-cool-fringe-cover-ups-to-wear-to-the-beach-1-500x750.jpg

A lényeg, hogy kapjunk magunkra valami csinos kis strandruhát, ha kijövünk a vízből, hiszen többnyire sokkal vonzóbb, ha egy ruhadarab ,csak’ sejtelmesen láttat.

 

 

Macher Vera

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr314133075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása