Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Vízalatti felvételek csipkékben - WERK

2018. július 12. 13:05 - suelknitwear

Elég régen írtunk nektek werk témaköreben, na nem azért mert titkoljuk a backstage sztorikat, hanem mert annyira pörgősek voltak a mostani fotózásaink, hogy szinte képek sem készültek, a helyszíneken töltött pár óra alatt.

Viszont kedden egy különleges anyagot forgattunk a víz alatt, meg felett, meg félig benne:).

De, hogy ez mit is jelent, azt megmutatom képekben.

ÖTLET

Valamelyik nap belefutottam egy fotóba, ahol két modell horgolt fürdőruhában ugrált a vízben. Az álló kép is jópofa volt, de egyből beindult a fantáziám, hogy ebből egy nagyon, nagyon jó videót lehetne készíteni, főleg, hogy a mi csipkéink még ütősebbek lennének a vízben. Olyasmit képzeltem el, mint egy kollázs, ahol a vidám nyári pillanatok, nagy csobbanások és rusztikus csipke felületek egymásra vannak vágva...

36530588_2526801224012602_3873299918118453248_n.jpg

Ági kolléganőm össze is dobott hozzá egy moodboardot, amit már küldtem is tovább az operatőrnek, akinek szintén szuper ötletei voltak a téma kapcsán (imádom ezt a csapatot).

Mivel az egész történet egyik pillanatról a másikra ugrott be és kb. egy hetünk volt a szervezésre, ezért gyors és költséghatékony megoldásokban kellett gondolkoznunk.

A víz felett ugráltak, pancsoltak, csobbantak a lányok. A víz alatt GoPro-val nyomultunk és a kettő között... íme:

img_2899.jpg

Dani kreatibvitásának köszönhetően egy akváriummal felszerelkezve érkeztünk és csak imádkoztunk (mi lányok a parton), hogy ne menjen víz az üvegbe...

img_2913.JPG

Anett nem érti mit csinál a pasija:). De a képek isteniek lettek...

img_2896.jpg

 Én izgulok és takarítom a partot:)

img_2915.JPG

 Nagyjából ilyen snittekből dolgozunk, de a pontos technikát majd Dani elmesélni egy másik bejegyzésben, amiben a kész videót is bemutatjuk.

Kreatív és ruhák: Süel, Zsuzsanna Csillag, Ágnes Laczkó
Modellek: Nikolett Németh, Anett Jachimek
Operatőr: Daniel Balazs

 

Szólj hozzá!
Címkék: WERK

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr4214106597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása