Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Friendspiration Projekt- Marianna

2018. április 17. 10:19 - suelknitwear

Mariannt barátnője és egyben munkatársa jelölte a #Süel #friendspiration projektre. A Phi Kozmetikum egyik megálmodója, a sugárzó szépségű, 3 gyerekes anyuka bemutatója következik, szikrázó piros képekkel. Imádat!

suel_friendspiration3.jpg

"Marianna Rácz, téged jelöllek a Friendspiration, Süel projectre ......miért vagyok büszke a barátnőmre? Mert 3 gyerek, család mellett sem felejtett el Nőnek lenni, Barátnak lenni. Nem felejtette el az álmait, amiket még évekkel ezelőtt együtt álmodtunk meg egy kávé mellett a Király utcában. Igaz, a sors elég girbe-gurba utat szánt nekünk, de rengeteg buktató, zsákutca, nehézség és kihívás után sem adtuk fel és még mindig kitartóan egymás mellett megyünk. Egy percig sem kételkedett a barátságunkban és abban, hogy jó csapat vagyunk akkor is, ha munkáról van szó.

suel_friendspiration4.jpg

Mariann feladta eredeti szakmáját és okleveles Fitoterapeutaként a natúrkozmetikumok fejlesztésében találta meg a hivatását. Az álom pedig beteljesülni látszik. Közös márkánk, a Phi Cosmetics kettőnk energiáiból épül és szépül. Hálás vagyok, hogy vagy! ❤️"

Arra kérlek Rácz Marianna, hogy válassz te is egy nőt a baráti körödből, akire igazán büszke vagy, oszd meg és így tovább…

#friendspiration #suel

Fotó: Horváth Adrienne
Smink: Lemon- Veronika Deák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr2813840878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása