Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

WERK - #befitinknit

2017. szeptember 28. 12:56 - suelknitwear

avagy Jakabos Zsuzsi lábai előtt heverünk

Tegnap egy műteremben alkottunk a Süel csapattal, méghozzá a csodaszép uszónő, Jakabos Zsuzsi társaságában. Most elég is lenne a kész képeket bemutatnom, hogy mindenkinek (tényleg) tátva maradjon a szája, de ne szaladjunk ennyire előre:).
kotott_pulover_suelimg_5694_1.JPG

Szokásomhoz hívem, a fotózás utáni, mondjuk úgy lazulós napon, kávéval a kezemben, összegzem magamban az élményeket és próbálom átadni nektek werk fotókon keresztül. 

Az a helyzet, hogy most igazán büszke vagyok magunkra. Mindig az vagyok, de ez a történet most nagyon összeállt.

Vágjunk is bele...

#BeFitInKnit

 

Tavaly óta láthatjátok a posztjainkban a "legyél fitt kötöttben" hashtag angol megfelelőjét, ami természetesen nem arra utal, hogy egy forró jóga órán teszteld legújabb gyapjú pulcsidat, inkább arra a 
hangulatra, hogy sportosan, lazán, jó kedvvel és energiával feltöltődve indulj útnak, akár sportolni is kedvenc kötöttségedben. Jómagam is gyakran érkezem meg kötöttben egy pilates vagy jóga órára és a helyzet az, hogy gyakran az oktatóm is Süelt visel :)). Továbbra is misszióm, hogy megmutassam nektek, a kötött bárhol viselhető, szóval egy szó, mint száz, innen indult a gondolat, hogy egy sportosabb közegben is bemutassuk a ruháinkat. 

kotott_pulover_suelimg_5692_1.JPG

Hogyan lesz sportos a Süel...?

Kérdezték tőlem a csajok a fotózás előtti este az öltözőben (@ Amasole).

Addigra persze már teljesen összeált a kép a fejemben, így nem volt nehéz válaszolni. Kapucnis, zsebes, laza, kényelmes, tornacipős, de mégis csajos:). A telefononban ott lapult a moodboard, na meg az összes inspiráció a beállításokra vonatkozóan, amit az előző egy hónapban gyűjtöttem.img_5741.JPG

Színekben kicsit visszafogottabb az eddig megszokottnál, de azért az ütős királykék és egy kis piros elmaradhatatlan árnyalatként megjelenik majd a képeken, A csomagtartóba bekészítve várt már egy golfütő, királykék kosárlabda, ugrálókötél, teniszütő, jóga matrac, baseball ütő, rengeteg tornacipellő (köszi Converse) na meg egy bokszkesztyű is. 

img_5717.JPG

 

Ki legyen a modell?

Ki az a sportolónő, akit szeretünk, kedves és tehetséges, na meg csinos és csajos egyszerre. Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy minden idők legszebb olimpikonjának becézett Jakabos Zsu neve bekússzon a gondolataimba. Ez olyannyira beindította a fantáziámat, hogy nem engedtem belőle, pedig a fotózás előtt 5 nappal még nem volt fix, hogy sikerül-e az együttműködés...

kotott_pulover_suel22068751_2087536934605702_1441994980_o.jpg

Őszintén szólva ennyit még nem kutattam, nyomoztam és írogattam, hogy valakivel együtt dolgozzunk, de nagyon- nagyon megérte, mert Zsu élőben még szuperebb, mint a képeken. Cuki és szerény, miközben bombasztikusan csinos, profin pozól, a sportnak köszönhetően elképesztően testtudatos, így minden jól állt rajta és minden őrült pózba be tudott állni könnyedén (vagy kevésbé könnyedén, de nem adtuk fel :))). Külön meglepetés volt számunkra, hogy Zsu még sosem dolgozott együtt egyetlen ruha márkával sem. Természetesen rengeteg sorozat készült már vele különböző magazinok hasábjaira, de ez volt az első, hogy egyetlen cég ruháihoz adta a nevét, és mi repdesünk, hogy ez éppen a Süel volt, hogy a mi "kötöttségeink" ejtették rabul... :) 

kotott_pulover_suel22068854_2087536861272376_1026146415_o.jpg

A fotósunk most Ajkai Dávid volt, aki hihetetlenül precíz és profi, így a vizuális megvalósításban teljesen szabad kezet kapott. Köszönhetően neki és persze Vera csodásan csillogó sminkjének a werk képeknek semmi köze a végső képekhez, amitől valóban leesik az állatok (legalábbis az enyém már leesett és azóta is ujjongok örömömben).

Képek hamarosan...

Ruha: Süel

Styling: Süel 

Fotó: Ajkai Dávid

Smink: Deák Veronika

Modell: Jakabos Zsuzsanna

Cipő: Converse

Kesztyű: 1861 Pécs

Így dolgozunk mi!

kotott_pulover_suelkcsl1214.jpg

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr5912908542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása