Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Red dream - kötött ruha mínuszokhoz

2017. január 09. 20:00 - suelknitwear

Szeretném megmutatni mennyire sokféle lehet a kötött, az egészen vékony anyagoktól az igazán vastag „chunky” megoldásokig. Ezeket a hétköznapokban is jól ki lehet használni, legyen szó munkahelyről vagy éppen egy lazább buliról. Úgyhogy indítsuk a hetet egy meleg gyapjú rucival!

Azt mondják január első pár hetében csupa olyan dologgal kell foglalkozni, amit a következő 12 hónapban is szívesen csinálnánk, így az év elején hagytam magamnak pár könnyedebb napot a kikapcsolódásra. A hetet a Normafán kezdtem egy hosszú sétával, de természetesen a híres rétest és az „ovis teát” sem lehetett kihagyni. Télen is imádom a színeket mert minden szürke napot feldobnak:) . Az oversized gyapjú ruha elképesztően meleg,  így egy sima aláöltöző, nagyon meleg harisnya, illetve a sár ellen egy gumicsizma, elég is a sétához (nulla fok alatt azért már kell a kabát:)).

Csillag Zsuzsi

Ruha: Csillag Zsuzsi

Sapka: Süel

Harisnya: Calzedonia

Csizma: Hunter

Táska: Lengyel Zsuzsi

Fotó: Várai Enikő

Smink: Deák Veronika

Helyszín: Normafa

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr9912100889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása