Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Tükröm, tükröm...avagy te melyik színtípusba tartozol?

2019. július 11. 07:35 - suelknitwear

Érezted már úgy, amikor a tükörbe néztél, hogy a saját dédanyád néz vissza rád? Vagy esetleg egy riadt kis madár? A tükör bizony ritkán hazudik, de mindenki megnyugodhat, ha nem érezzük magunkénak a tükörképünket, nem velünk van a gond, hanem a megfelelő harmónia hiányával. Sok mellényúlásunk akad az életben az öltözködés terén is és rengeteg idő, türelem és egyfajta tartós önismereti tréning kell ahhoz, hogy ráérezzünk, mi is áll jól nekünk igazán.

Vajon miért van az, hogy bizonyos színeket viselve harmonikusnak érezzük a külsőnket, más színeket viszont idegennek érzünk magunkon?

_dsf1643.jpg

Fotó: Világos nyár - élénk tavasz - sötét ősz - sötét tél

A divattudatos nők számára biztosan nem újdonság a 4 színtípus kérdése. Illetve dehogy négy, inkább háromszor vagy akár négyszer négy, ha figyelembe vesszük az alkategóriákat is (hideg/meleg, élénk/lágy, sötét/világos).

Fotó: www.suel.hu

Márpedig érdemes minden apróságot figyelembe venni, ha igazán magabiztos, sugárzó módon szeretnénk megjelenni. A személyiségen és a testalkaton túl rendkívül meghatározó a színtípusunk, amit a bőrünk, különösen az arcbőrünk, illetve a hajunk és a szemünk eredeti színe ad. Hiába festetjük be a hajunkat és sminkelünk, igazán mégiscsak a természetes, veleszületett színeink lesznek rajtunk énazonosak, illetve az azokhoz passzoló színű ruházat fog igazán jól mutatni rajtunk.

_dsf1487.jpg

Magyarországon komolyabban a 90-es évek elején kezdtek foglalkozni a színelemzéssel, melynek alapja a négy évszak szerinti színtípusok: a tavasz, a nyár, az ősz és a tél. Én anno a Magyar Divat Intézet berkeiben tanultam erről a szakma nagymesterétől, Pirityi Évától, aki azóta is oktatja a színek izgalmas tudományát. Ő volt az első, aki becsempészte hazánkba a színelemzéssel kapcsolatos nemzetközi tudást.

pinterest.png

Manapság új szárnyra kapott a stílus-és színelemzés fogalma, amit bátran nevezhetünk tudománynak, hiszen fizikai elméleteken alapulnak a megállapításai. Sokan mégis féligazságokat, tévhiteket terjesztenek a négy évszak szerinti színelemzésről. Így, ha igazán jót szeretnénk magunknak, érdemes elismert szakemberek segítségét kérni: például a Yurkov csapata vagy a Stílusmentor, Molnár Tímea vezetésével segít eligazodnunk a színek kavalkádjában. Utóbbi szakértő kifejezetten jól és tartalmasan ír, illetve rengeteg segédanyagot találtok tőle Pinteresten is. Hamarosan megjelenő könyvét már nagyon várjuk.

A magyar divatmárkák közt újdonság az a vásárláshoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatás, mellyel személyre szabott színelemzést és tanácsadást kapunk. Ezzel foglalkozik a színes kollekciókat évről-évre virító Süel, ahol valóban szükség lehet az árnyalatok közti eligazításra.

_dsf1528.jpg

Bizonyos színek mindenkinek jól állnak, gondolhatják sokan, de a jól beváltnak hitt praktikák mellett olyan tanácsokat, ötleteket kaphatunk, melyekkel valóban stílusos és harmonikus ruhatárat és külsőt tudunk kialakítani.

Tipp: Ha van olyan kedvenc színed, ami a színtípusodnak nem felel meg, nem kell lemondanod róla, válassz olyan árnyalatú kiegészítőt, ami távolabb esik az arcodtól és így nem üt el a típusodtól

pinterest_7.jpg 

Tipp: Sokan azt gondolják, hogy a fekete mindenkinek jól áll, pedig nem így van. Valójában a sötétkék az, ami színtípustól, kortól, személyiségtől, testalkattól függetlenül mindenkinek előnyös.

_dsf1679.jpg

Macher Vera

Szólj hozzá!

Az 5 legszuperebb fehér cucc nyárra

2019. június 01. 21:54 - suelknitwear

Végre itt a jó idő, végre lehet nyáriasabban, világosabb színeket viselve öltözködni és én merem állítani, hogy a fehér az új fekete. A hófehér gyakorlatilag mindenkinek jól áll; fiatalít, frissességet, üdeséget kölcsönöz viselőjének. Ha a csupa fehérbe burkolózást mégsem vállalnád be, kezdd a kiegészítőkkel.

60320149_2221607731207772_598431322498662400_n.jpg

 

Lássuk az idei kihagyhatatlanul menő fehér rucik és kiegészítők listáját, íme a top 5:

1. Fehér ’cat eye’, azaz macskaszem formájú vintage napszemüveg

Eszméletlen menő szinte bármivel, kis pöttyös rucihoz vagy akár egy farmer-póló-tornacipőhöz passzintva. Én egy piros rúzst is feltennék hozzá, hogy igazán érvényesüljön az az üde nyári megjelenés.

retro-gold-frame.jpg

2. Hófehér tömbsarkú, vékonypántos vagy gladiátor szandál

Hogy a kiegészítőknél maradjunk, megintcsak amondó vagyok, hogy a tuti fekete vagy sötétkék helyett legyen egy fehér szandálunk; tömbsarkú fazonban, vagy vádlira tekerhető gladiátor szandálként most extra divatos, de egy sima fehér balerina vagy vákonypántos topánka is irtó csinos egy lenge nyári rucihoz.

 3. Kendős konty

Nagyon divatosak most a hajba, laza romantikus kontyba tekert kendők vagy a vastagabb hajpántok, hajráfok. Aki szereti a sportosabb megjelenést, felvehet egy strasszos fehér baseball sapkát, a díváknak pedig az íves karimájú fehér textilkalap dukál.

 

image.jpg

  1. ’All-white ’overál vagy nadtágkosztüm

No ha valami igazán nőies és nagyasszonyos, az egy egybeszabott vakítóan fehér nadrágruha vagy nadrágos kosztüm arany kiegészítőkkel. Így viseli George Clooney csodás felesége, Amal Clooney:

wedding_dress_alternatives_jumpsuits_pantsuits_weddingsonline.jpg 5. Romantikus fehér ruha

Ha inkább a romantikus énedet szeretnéd hangsúlyozni, akkor a fehér maxiruhát vagy a horgolt csipkeruhát neked találták ki, de elég egy szép fehér top, blúz vagy kardigán is. Ehhez persze előnyös a szépen lebarnult váll, dekoltázs és hátvonal, bár szerintem a Nicole Kidmanéhez hasonló porcelánbőrön is szupernőiesen mutat.

60935949_2227024553999423_5279885335143120896_n.jpg

 

Macher Vera

 

Szólj hozzá!
Címkék: Trend TREND

Art x Fashion WERK

2019. május 14. 21:48 - suelknitwear

Nincs olyan interjú, ahol ne kérdeznék meg tőlem ( illetve minden tervezőtől, kreatív alkotótól), hogy mi volt az inspiráció, honnan jön az ötlet. Erre elég nehéz válaszolni, mert sokszor teljesen hétköznapi dolgokból áll össze egy szuper projekt.

Legutóbbi nem kötött, ám annál izgalmasabb, festményekkel nyomott kollekciónk történetét viszont egészen pontosan meg tudom veletek osztani, mert minden mozzanatára emlékszem. Tehát most következzen egy olvasmányos, hogy jutottunk el a festményektől a ruhákig sztori, képekkel fűszerezve.

_dsc1394-2.jpg

2016 körül jártunk és nekem utoljára 6 évesen volt ecset a kezemben. Az egyik nagyon kedves barátom lelkileg eléggé rossz passzaban volt és újra el akart merülni a festésben, amit évekkel azelőtt abbahagyott. Azt kívánta bárcsak megjelenne valaki az ajtajában egy nagy állvánnyal, vásznakkal, ecsetekkel és segítene neki újra elkezdeni festeni. Úgy csináltam mintha meg sem hallottam volna a kívánságot, de pár héttel később elmentem egy művészellátóba és bevásároltam, gondolván, hogy hétvégén meglepem.

Igen ám, de közben megsimerkedett valakivel és a nagy szerelemben, nem ért már rá hétvégente, így az összes cucc ott maradt nálam és pár hónapon keresztül a szobám sarkában porosodott. Állvány, vásznak, festékek.

Aztán november környékén én is éppen magamat sajáltam egy szerelmi bánat közepette és egyszer csak oltári vágyat éreztem, hogy azt az üres vásznat kiszínezzem - (P.s.: Ha valaha azt érzed, hogy majd megőrülsz valamiért, legyen az bármilyen hobbi, kezdd el!) - úgyhogy betettem a kedvenc zenéimet és nekikezdtem. Közben ment a gépem és majdnem a teljes prócedúra meg van örökítve. Majdnem, mert 4 óra után a gépem kikapcsolt. De pár kép erejéig ti is bepillanthattok a folyamatba.

Hajnali három küröl fejeztem be az első réteget és meglepetésemre nemcsak tetszett, amit láttam, hanem meg is nyugodtam. Így egy pillantásra az egyik kedvenc hobbimmá vált a dolog, hiszen  jógával egyetemben egy olyan flow élményt adott (legalábbis nekem), amit kevés más kikapcsolódás. Mivel éppen egy lakásfelújítás közepén (is) jártam, ezért adta magát, hogy az egész lakást saját festményekkel dekoráltam.

50745259_285291342161065_5861288808825225216_o.jpgMikor elkészültem, egyből jött a következő "jel". Egy kedves ismerősöm olyan festőt keresett, aki új lakásának letisztult színeihez, illetve hangulatához igazodva fest neki pár képet. Valamiért úgy éreztem, hogy írnom kell neki és valamiért ő is úgy érezte, hogy én leszek a legmegfelelőbb amatőr festő a feladatra. Utólag mondjuk nem értem, hogy akkor miért engem választott, mert színeiben teljesen más, visszafogott arany, ezüt, rosegold és fehér vonalon kellett mozognom, nem beszélve arról, hogy azt kérte, ne ábrázoljanak semmit a festmények, legyen mind teljesen absztrakt. Elég nagy kihívás volt:)).

Ez a szívószálas csaj a kedvencem:)

_dsc7511.jpg

 

_dsc7605-edit-edit.jpg

 Mikor először megláttam a lakásban a képeket magam is rácsodálkoztam mennyire passzolnak oda, a saját kis "műtermen" színes falai között egészen furának hatottak a képek, de ráéreztem Móni kívánságára és nemcsak ő volt elégedett, de másoknak is megtetszettek a festmények.

_dsc0571.jpg

Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha anyagokon is megjelenítenénk ezeket a festményeket. Először is befotóztuk mindegyik képet, aztán kedves grafikusunkkal együttműködve nyomtatható formára alakítottuk azokat.

Mutatok nektek egy olyat, ami végül nem került fel anyagra, de aki járt már a showroomunkban az láthatta a képet, amiből készült.

screen_shot_2019-05-19_at_10_09_20.jpg

Aztán következett a mintázás, majd pedig a bemutató, ahol már ti is bekapcsolódtatok az eseményekbe.

Örömhír, hogy az anyagok beérkeztek és pár nap múlva az üzletekben is megtaláljátok a többi festményből készült rövid/hosszú ruhákat, nadrágokat, illetve overálokat. 

 Így dolgozunk mi! 

_dsc1555-2.jpg

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: fashion art 2019 WERK

A legújabb trend: hordható művészet.

2019. április 30. 20:37 - suelknitwear

A művészet, azon belül a film vagy még inkább a képzőművészet világa mindig is inspirálta a divattervezőket. Ikonikus festmények köszöntek már vissza designer pólókról vagy akár nagyestélyikről is.

A divattervezők gyakran együttműködnek egy-egy neves grafikussal vagy festőművésszel, hogy valami igazán egyedit alkossanak együtt akár egy kapszulakollekció formájában. Gondoljunk csak a Piet Mondrian ihlette híres Yves Saint Laurent ruhára.

saint_lauren.jpg

Az egyik legemblematikusabb kollekció az olasz tervező, Elsa Schiaparelli közös munkája volt Salvador Dalival, mely során megalkották az ikonikus ’Lobster dress-t’, vagyis homáros ruhát, mely a Vogue-ban is megjelent.

lobster-dress-schiaparelli.jpg

A hétköznapi divatba is jó pár éve bekúszott a művészi behatás: Andy Warhol Marilyn Monroe-ról készült pop-art stílusú színes portréját sokan ismerik és gyanítom, hogy nem egy divatorientált nő ruhatárában lapul meg legalább egy ilyen emblematikus póló.

 A magyar divatvilágban körbenézve olyan művészi ihletésű kincsekre akadunk, mint például Balázs Eszter tervező bohókásan extravagáns kreációi, melyeken gyakran megjelenik egy-egy mindenki által jól ismert filmbéli, sokszor rajzfilmből választott karakter.

ke_p_forra_sa_va_sa_rhely_com_bala_zs_eszter_munka_i.jpg Fotó: www.vasarhely24.com 

Vagy mint ez a Somogyi Réka munkája alapján megihletett Szilas Rita ruha. Kettejük jó ideje egybefonódó alkotómunkájából csodálatos, színpompás és részletgazdag alkotások születnek.

szilas_rita_ruha_saja_t_honlapja_ro_l.jpg

Fotó: www.szilasrita.hu

Még ritkább és igazán egyedi jelenség, amikor a divattervező a művész maga.

Csillag Zsuzsinak saját festményei alapján készült el legújabb kapszulakollekciója. A Süel márka tervezője először saját pillanatnyi érzéseit vetette vászonra, majd az az ötlete támadt, hogy ezt az expresszionista érzésvilágot a ruháin is megjelenítheti.

_dsc1394-2.jpg

Ezután már megrendelésre is készültek gyönyörű egyedi darabok a különböző színvilágot képviselő festmények alapján.

A kedvencem ez a szupernőies overál, ami modern, egyedi és művészi is egyben.

_dsc1514-2.jpg

Fotó: www.suel.hu

Tagadhatatlan, hogy a divat maga is egy művészeti forma, hasonlóan mély és érzelemgazdag alkotómunka mint a képzőművészet és egy erőteljes kifejezésmód. Én annak külön örülök, hogy Magyarországon is létrejönnek ezek a különleges, művészi ihletésű ruhadarabok, egyfajta hordható művészetet teremtve itthon is.

 

Macher Vera 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: TREND

Horváth Éva 13 szívdöglesztő arca

2019. április 14. 09:16 - suelknitwear

1. A szépséges műsorvezetőt immáron több, mint 20 éve láthatjuk a képernyőn és még mindig gyönyörű. 1998-ban ismerhette meg az ország, amikor megnyerte a Miss World Hungary szépségversenyt és hazánkat képviselte a nemzetközi versenyen. Vettük a bátorságot és fotókon keresztül megnéztük, mi történt Évával az utóbbi 20 évben.

2. Az egyik ikonikus kép Éváról, amiről nem csak a férfiak, de a nők is elismerően nyilatkoztak, szuperszexi volt ebben a sorozatban.

3.  Már a kezdetektől látszódott, hogy a szépségén túl több is van Évában, ezért nem volt meglepő, hogy az ország egyik legkedveltebb reggeli műsorának lett az arca, illetve műsorvezetője.

4.  Természetesen a modellkedés mindig az élete része maradt és kiemelkedő számú divatanyagban mutatta meg magát.

1098474_550198111682084_969447080_n_1.jpg

Kép: Rizmajer Antal Photography

5. Személyisége miatt rengeteg olyan felkérésnek tudott eleget tenni, ahol különböző karaktereket kellett megformálni. Imád belehelyezkedni egy- egy különleges szerepbe.

10986951_903179696383922_6463808088241146349_o.jpg

6.  Szinte lehetetlen olyan helyzet elé állítani, amit ne vállalna, lehet az sziklaszírt, sivatagi homok vagy vízben pózolás, mindegyikben szuperdögös.

7.  Nem lehet elmenni szó nélkül Éva hajzuhataga mellett, ami szinte védjegyévé vált. Nem kis figyelmet keltett az a sorozat, ahol engedte, hogy teljesen elrejtsék hajkoronáját. Mit ne mondjunk nélküle is díva a köbön.

775146_938011632900728_1446097985337618075_o.jpg

8.  Menyasszonyként is megismerhettük és esküvői ruhából sem egy mindennapi darabot fotóztak rajta.

img_3580_1.jpg

9. Egyik legbájosabb fotózásán, várandóssága alatt mutatta meg magát, csak úgy sugárzott belőle a boldogság.

10. Éva élete kisfiával teljesedett be és most már munkája, és mindennapjai mellett, közös pillanataikat is megosztja követőivel. Kristóf és ő egy tündéri páros.

Éva nem titkolja korát és ezzel jó példát állít minden nőnek. Legújabb sorozatában bizonyította, hogy 40 felett is lehet valaki fantasztikusan dögös.

 201904040_suel_3388_1.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: Life LIFE horvatheva

Parádézz az öt legmenőbb idei trendben!

2019. április 10. 09:58 - suelknitwear

1. A sárga

A sárga talán a legfeltűnőbb szín, ezért sokan nem is merik viselni. Pedig hihetetlen energiát, vitalitást sugároz, ahogy ezt a Max Mara, Marc Jacobs vagy a Balenciaga idei kollekcióin is láthatjuk. Passzinthatjuk a színtípusunkhoz: a napsárga meleg hatású a tavasznak, a citrom hűsítően üde a télnek, a mustár/okker, ami a télből átszökött az őszbe egy kissé nyugtatóbb, kevésbé vibráló árnyalata ennek az élénk színnek. Egy kis sárga kendővel vagy táskával a kevésbé bátrak is nyugodtan próbálkozhatnak, alapszíneket is remekül feldob vagy kiegészít ez a merész árnyalat.

img_0817.JPG

 

2. Kötött egyberuha

Szuperszexi trend idén a horgolt egyberuha, lehetőleg jó színes fonalból és lehetőleg maxi változatban. Itt is beválhat a tipp azoknak, akik nem merik bevállalni, amit a 70-es években gondolkodás nélkül minden divatos nő hordott; egy kis kötött top vagy felső, esetleg sapka formájában becsempészni ezt a fesztiválhangulatot idéző trendet a ruhatárunkba.

dsc_3723.jpg

 

3. Színes nadrágkosztüm.

Az Yves Saint-Laurent által divatba hozott, ám jó ideig a szekrénybe száműzött nadrágkosztüm idén újra berobbant a divatba. A sokak által férfiasnak tartott darabra most feminin szabásának és élénk színeinek köszönhetően mindent lehet mondani, csak azt nem hogy fiús. A kosztüm alja lehet rövidebb; sort, bermuda vagy akár biciklisnadrág(! ), bár utóbbit meghagynám az igazán merész trendkövetőknek, a többieknek érdemes a klasszikus vonalat követni és inkább a színekkel merészkedni. Rózsaszín, lásd az Escada-nál, sárga vagy élénkpiros változatban is szupertrend

escada.jpeg

cate_blanchett_nadra_gkosztu_mben.jpg

zara.jpeg

4. Szoknya+pulcsi kombó; Julia Roberts stílusában

Míg nem áll be a kánikula, ezekben a szeszélyes tavaszi hónapokban jól tud működni a szoknya-pulcsi kombó tornacipővel, átmeneti bokacsizmával vagy gladiátorszandállal akár. Valamiért nekem Julia Roberts ugrik be erről a trendről; egyik- másik filmjében ilyen szettekben rohangált el az aktuális jegyese vagy féltékeny férje elől. Laza, nőies, sportos viselet és tökéletesen alkalmas szaladgálós napokra is.

fashion-blogger-viva-la-luxury.jpeg

stunning-casual-outfits-for-st_-patricks-day-3.jpeg

chiara_rooftop9of19.jpg

5. Neonparádé

A sárga egyeduralma mellett most újra előbukkantak a 80-as években fénykorukat élő neonszínek. Nem tehetek róla, megrögzött színmániás vagyok; ezeket a rikító árnyalatokat kislány korom óta imádom. A pink változatától a narancson át a rikító zöldig (neon)parádés a skála. Tipp az óvatosaknak: a körömlakkod színe is lehet neonszínű!

 

Macher Vera

Szólj hozzá!
Címkék: TREND

WERK - Süel a felhőkben

2019. április 09. 16:32 - suelknitwear

Ígértem nektek egy "szaftos" kis werket legutóbbi fotózásunkról Horváth Évával, sok vicces pillanattal. Íme.

Most is, mint mindig rengeteget nevettünk és az tuti, hogy lebénítottuk a rakpart forgalmát:)).

Évával 2006 óta dolgozunk együtt, így betelne az egész oldal ha felsorolnám hány helyen, hány stílusban fotóztuk az utóbbi 13 évben. Egyszer bedobtuk egy medencébe, voltunk vele reptéren, sivatagban, hegytetőn, mezőn. Volt kubai csaj, de volt már megyasszony is a Süelnél. Most valami olyat akartunk, ami kimozdítja a komfortzónájából és szerintem ez sikerült:).

Íme a mood, aminek egyetlen lényege, hogy alulról, minél furibb szögből akartuk Évát lencsevégre kapni, hogy csak ő és a szépséges felhők látszódjanak, na meg a színes Süelek.55744430_350481582253142_6316343076327522304_n.jpg

Már az nagyon mókás volt, hogy mind a hárman (Éva, a sminkesünk Vera és jómagam) overálban érkeztünk.

56635093_2158590367509509_7221536669801906176_n.jpg

Készül a smink (nem, nem direkt sminkeltük a fal színeihez:)). Éva nem annyira szeret egy helyben ülni, egyfolytában izeg - mozog vagy éppen telefonál, így a sminkelés kihívás, de közben nagyon mókás is.

img_9855.JPG

Kész a smink, mi pakolunk. Kék tus, narancs száj, isteni!

img_1202.jpg

Kiértünk a rakpartra és letáboroztunk egy falhoz. Érdemes lett volna megnézni azt a sok cipőt, táskát, kalapot, ami Parádi Gabi a hátán elcipelt idáig.

img_1645_1.JPG

Éva készül inkognitóban a nagy kalap alatt, tiszta Pretty Woman. Muszáj volt rejtőzködni, majdnem balesetet okoztunk.

img_2818.JPG

Én a földön a többiek a lépcsőn.

img_8247.JPG

Máté a földön...nem nagyon akarta azt a piszkos betont:)), de a kép kedvéért mindent.

img_3572.JPG

Na ebből vajon mi lesz?? A felhők megjöttek, Máté már kúszik.

img_1205.JPG

 

A kedvenc...

img_1206.JPG

Képek hamarosan. Addig is kellemes Glamour -napokat mindenkinek.

Így dolgozunk mi.

 

Fotó: Gregus Máté

Smink: Veronika Deák

Styling: Parádi Gabriella

Ruha: Süel és CsillagZsuzsi

Modell: Horváth Éva

 

img_1203.jpg

Szólj hozzá!

Színpárok és jelentésük. Te melyikhez vonzódsz?

2019. március 04. 10:47 - suelknitwear

Új sorozatunkban a színek erejét kezdjük el vizsgálgatni, különböző megközelítéseket gorcső alá véve. Az Aura-Soma üvegekkel és a hozzájuk párosítható Süel kötöttségekkel kezdjük. Hogy mi is az, az Aura - Soma, vagyis mi adta az inspirációt a kétszínű ruhák elkészítéséhez, azt a cikk végén olvashatod el.

dsc_3325.jpg

Tetszik a ruha KLIKK

 

A színek ereje elképesztő, befolyásolják a hangulatunkat, energiát adnak, kiegyensúlyoznak, felpörgetnek vagy éppen megnyugtatnak. Érdemes ezzel egy picit foglalkozni, a színeket tudatosan használni jelentéstartalmuk alapján, így segítségünkre lehetnek a mindennapjainkban és szellemi fejlődésünkben egyaránt. A színterápia segítségével, jobban kifejezhetjük magunkat, fejleszthetjük belső énünket és élvezhetjük a színek jótékony hatását.

A különböző színkombinációk, különböző jelentéstartalommal bírnak, így ha valamelyik igazán felvillanyoz, akkor mindenképpen olvasd el, mennyiben igaz rád a színpárra vonatkozó karakterisztika.

PIROS- LILA 

lila_monta_zs.jpg

A színkombináció jelentése: Jól kiegyensúlyozott embert mutat, aki harmóniában van önmagával. Sok az energiája, gyógyító adottságai vannak, amelyekkel másokat is segíthet.

Amiben a színkombináció segíthet: Rendkívüli fáradtság esetén hatékony, segít az energetikai regenerálásban. Tökéletesíti a koncentrációs képességeket, használata enyhíti a szexuális zavarokat. Segít legyőzni a dühöt és a haragot valamint segít szeretetet adni és elfogadni. Energia a tudatban, szolgálat a mélyben.

LILA- PIROS

Tudom, hol járok és merre tartok…

A színkombináció jelentése: Olyan ember ír le, aki egyszerre van otthon a materiális világ és a spirituális szférák területén is. Érti a változást és tudja, mikor mit tegyen ahhoz, hogy megvalósítsa álmait. Az erkölcs és a szabadság sokat jelent számára. Rendkívül erős, ezt környezete is érzi, ezért okan támaszkodnak rá.

Amiben a színkombináció segíthet: Közelebb hozza céljaink beteljesítését. Felfrissít, energiával tölt fel, kiegyensúlyozza szexuális energiáinkat. Csillapítja a dühöt, haragot és segít megszabadulnunk frusztrációinktól. Reakció helyett megfontolt lépésekre ösztönöz. 

Tetszik a színpár KLIKK

PIROS- PINK

ro_zsaszi_n_monta_zs.jpg

Ebben a pillanatban szabad vagyok...

A színkombináció jelentése: Végtelen erővel, bátorsággal és elszántsággal rendelkezik. Képes egyszerre karriert építeni és meleg családi otthont teremteni. Rengeteg feltétel nélküli szeretet, melegség, törődés árad lényéből. A „belső én” és a „külső én” egyensúlya harmonikus, nőies megjelenést tesz lehetővé számára.

Amiben a színkombináció segíthet: Képesek leszenek visszatalálni szeretet és fizikai energiatartalékukhoz, ha kimerültek. Megtanít rá mennyire fontos az önszeretet, önmaguk feltétel nélküli elfogadása. Csökkenti az agressziót, a rejtett dühöt és frusztrációt.

 

PINK- PIROS

dsc_3340.jpg

Elengedem a múltat, hogy megnyílhassak…

A színkombináció jelentése: Áldozatkész, szeretettel teli személyiséget mutat. Megérzéseit kitűnően hasznosíthatja az életben. Női oldala kiegyensúlyozott, harmonikus. Megvan az energiája és szenvedélyessége ahhoz, hogy feltétel nélküli szeretetet adjon. Elfogadta önmagát, megvan a szükséges önfegyelme ahhoz, hogy a múlt berögződéseit megváltoztassa.

Amiben a színkombináció segéthet: Felébreszti a szeretet erejét. Mély megértéshez vezet önmagunkkal és másokkal kapcsolatban. Javítja megérzéseinket. Segít, hogy tisztábban értsük önmagunkat, és ne érezzünk bűntudatot.

Tetszik a színpár KLIKK 

KÉK- TÜRKIZ

ke_k_monta_zs.jpg

 

Béke lakozik bennem…

A színkombináció jelentése: Olyan embert mutat, aki kreatív, művészlélek és inspirált állapotban dolgozik. Teljességgel tisztában van élete céljával és eszerint cselekszik. Nagyon kifejező, kedves ember, aki játékosan él és rendkívül természetbarát.

Amiben a színkombináció segíthet: Az üveg használata fejleszti önismeretünket. Magabiztossá tesz, és békés, szívből jövővé alakítja a kommunikációt. Használatkor könnyebben tudjuk értelmezni álmainkat.  

dsc_3312.jpg

Tetszik a színpár KLIKK

TÜRKIZ- LILA

tu_rkiz_monta_zs.jpg

Úton vagyok önmagam felé…

A színkombináció jelentése: Kreatív, rugalmas gondolkodású embert mutat, akiben rengeteg új ötlet munkál. Folyamatosan fejlődik, amiért tudatos szinten is megtesz mindent. Rejtett gyógyító képességgel rendelkező személy, aki békét és harmóniát sugároz,

Amiben a színkombináció segíthet: Használata megtanít az érzelmek kifejezésére,megszabadít a bűntudattól. Hasznos lehet kommunikációs nehézségek esetén is. Olyan helyzeteket gyógyít, ahol a kreativitás hiánya gondot okoz. Segít megértenünk a változás szükségességét és megélését. Képessé tesz arra, hogy jobban, pontosabban tudjunk tervezni.

LILA- TÜRKIZ

Nyitott vagyok az újra..

A színkombináció jelentése: Olyan embert mutat, aki szívében melegséget és törődést hordoz, és ezt mások felé kommunikálni is tudja. Harmonikus, békés és független személyiség. Képes konfliktusok megoldására, jól kezeli az embereket.

Amiben a színkombináció segíthet: Segít meglátni az új lehetőségeket és inspirál a kreativitásra. Használata ráébreszt az emberi kapcsolatok fontosságára és önbizalmat ad. Érzelmi válságok után segít regenerálódnunk és tat mutat a megoldások felé.

Tetszik a színpár KLIKK

 

Mi az Aura-Soma?

Az Aura-Soma egy csodálatos rendszer. Egyesíti a színek (fény), a kristályok és a gyógynövények energiáit. Pozitív, megerősítő szemléletmódjával segítséget nyújt számunkra erősségeink felismerésében, gyengeségeink elfogadásában, érzelmeink megélésében és abban, hogy ne csak törekedjünk a boldog és sikeres élet felé, hanem merjünk is azok lenni.

Az Aura-Soma szóösszetétel „fénytestet” jelent. Utal arra az eredeti lényre, akik vagyunk, nevezzük bár öntudatnak, léleknek vagy egónak hitünk szerint.

Az Aura-Soma rendszer alapja - egyensúlyi üvegek

Az Aura-Soma rendszer alapja a 107 un. Egyensúlyi üveg. Minden egyes palackban egy vizes és egy olajos fázis van egyensúlyban. A fázisok színét gyógynövény és kristályenergiákkal hozzák létre. Előállításuk biogazdaságban, manufakturális körülmények között történik. A felhasznált üvegeket speciálisan erre a célra tervezték.

Az üvegek működése is az egyensúlyozás művészetén alapul. Finom rezgéseikkel segítenek egyensúlyba hozni fénytestünk diszharmonikus rezgéseit, ezáltal oldva az érzelmi blokkot, elősegítik a test-lélek-szellem harmonikus együttműködését.

„Te vagy a szín, melyet választasz, s ez tükrözi lelked szükségletét...”


...vallotta Vicky, és valóban, gyakran megfigyelhető, hogy a konzultáción kiválasztott üveg, tükrözi a rajtunk lévő ruhakombinációt. (úgyhogy érdemes jó színt választani a Süel kollekciókból:)).

Olyasmi ez, mint mikor reggel állunk a ruhásszekrény előtt és azon gondolkozunk, milyen ruhát viseljünk ma. A gyakorlati szempontok szerint kiválasztott kombináció, valahogy nem tetszik, nem áll olyan jól, mint máskor. Végül kiválasztunk egy másik színt, egy másik árnyalatot és azzal a megelégedett tudattal indulunk el otthonról, hogy ma a hangulatunknak megfelelő ruhát viseljük.

Ha bővebben szeretnél erről olvasni: http://www.szintudatossag.hu/index.php?page=jatek.php

 

Szólj hozzá!
Címkék: TREND

Az év szédítő színei

2019. február 19. 09:40 - suelknitwear

 Minden évben csillogó szemekkel és újdonságra éhesen várjuk az "év színét" a Pantone-tól, amely 2019-ben a lédús gyümölcsökre, virágszirmokra és persze a korallra emlékeztető, lazacos, narancsos árnyalat a "living corall" lett.

3.jpg

Az indoklás szerint, azért ezt az árnyalatpt választották, mert melegséget, életörömöt és játékosságot sugároz. Illetve ismét egy erősebb, élénkebb szín került előtérbe, mely az optimizmust és vidámságot kívánja hirdetni.
A fő szín mellett azonban nem szabad elfeledkezni, a többi kiválasztott, hasonlóan telt és vibráló árnyalatról  sem.

Nézzük mivel nem nyúlhatunk félre a tavaszi gardrób frissítésnél:


Zöldellő természet
7.jpg

A kiemelt árnyalatok mindig egy adott téma köré csoportosítva kerülnek bemutatásra és naná, hogy idén is nagy helyet kapott magának a természet, illetve annak szeretete és az egészség. Ebben a kategóriában pedig hódítanak a vibráló zöldek. Az élénkebb fűzöld és a mohazöld nyugalmat áraszt, ha valaki ezeket a színeket viseli
magán biztos, hogy boldogabb napja lesz.

Sárgás színfoltok:

4.jpg

Élénk színekből tényleg nincs hiány idén tavasszal, de ezek a sárgás, meleg tónusok tényéeg bármilyen szettet feldobnak, akár ruhákban, akár kiegészítőkben gondolkozunk. Biztos nem marad el a hatás!

Fukszia harmónia:

1.jpgA mélyvörös és mélypink árnyalatok vitték idén a pálmát a pirosas tónusok versenyében, amelyek nemcsak ruhánkon, hanem rúzsok formájában is jól mutatnak.


Királykék mélység:

2.jpg
A kék árnyalatok közül, idén a sötétebb, királykék, égkék, encián, kobalt néven futó árnyalatokat válasszuk, melyek kiegészítőben is remekül beilleszthetőek a ruhatárba. Ha igazán trendi akarsz lenni, akkor nem csak táskát, de sportcipőt is beszerzel belőle.


Vattacukor felhő:

6.jpg

A "cukiságfaktort"  biztos, hogy a pasztelles rózsaszínes árnyalatok hozzák a legjobban és idén újdonság, hogy ezeket a babás, finom tónusokat akár nagyobb felületeken, kosztüm, kabát, szövetnadrág formájában is viselheted.


Semleges elegancia:
5.jpg

Nem kell csüggedniük azoknak sem, akik inkább a természetes színeket kedvelik. A gránit, szója és vaj
trió jól kombinálható és még körömlakkokban is szuper trendi.

 

Szólj hozzá!