Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Horváth Éva a sivatagban - WERK

2017. július 30. 16:33 - suelknitwear

img_4047.JPG

Pontosan négy éve bukkantam rá Dunakeszin erre a fantasztikus homokbányára, amit most újra felfedeztünk és kicsit más oldaláról fogtunk meg Horváth Éva társaságában.

A fotózás napján mindenki korán kelt...sminkesünk Szegedről érkezett, a stylistunk betegen, az orvostól rohant a rőfös boltba arany anyagért, jómagam az üzletben pakoltam össze a ruhákat, Éva pedig a fodrásznál készülődött.

img_4161.JPG

Mióta Éva anyuka korántsem olyan egyszerű összehoznunk egy ilyen kaliberű fotózást, hiszen már a sminkelés is hosszabb ideig tart, mint amennyit Kristófka anya nélkül szeret tölteni. Így aztán az egész csapat részt vett a baby délelőtti altatásában...

A homokbánya megközelítése mindig egy tortúra. Bár pontosan tudtam merre nem akarok menni, mégis ott lyukadtam ki, és a már "jól ismert" dzsungelharcos útvonalon, sárban dagonyázva jutottunk el a bánya bejáratáig. Erről nincs fotóm, mert örültem, hogy megúszta az autó.

img_4159.JPG

Volt nálunk minden. A szőnyegtől kezdve, a csillogó arany anyagon át, a töménytelen mennyiségű ékszerig minden...

img_4057_1.JPG

Legutóbb egy nagyon színes történetet keltettünk itt életre most pedig a fekete és arany anyagok dominanciájával egy díva született a homokban.

img_4067.JPG

Éva bomba formában volt 3 hónappal a szülés után és még a nap is kisütütt a kedvünkért, úgyhogy az izgalmas fotók hamarosan érkeznek.

img_4160.JPG

 

Így dolgozunk mi:

Modell: Horváth Éva

Fotó: Gregus Máté

Smink: Deák Veronika

Ruha: Süel, Csillag Zsuzsi

Styling: Parádi Gabi

Laczkó Ági, Csillag Zsuzsi

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr6012701417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása