Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Új év, töretlen lendület!

2017. január 01. 23:16 - suelknitwear

Először is szárnyaló pillanatokkal teli, boldogságos új évet kívánok mindenkinek!

Másodszor "helló" minden kedves olvasónak innen, az új Süel blogról! Áthelyeztük magunkat, kicsit más lett a struktúra és mostantól rengeteg kötött trenddel, újdonságokkal, háttér sztorikkal és outfitekkel várunk titeket, természetesen továbbra is a szokásos személyes hangvételben.

Egy évindító Yin jógáról tartottam éppen haza, amikor ezt az első blogbejegyzést megfogalmaztam magamban. Nem lesz hosszú, inkább csak intro.

_dsc9925bz.jpg

A lenti képet még az 2016 év végén lőttük Horváth Adrival, az egyik új, saját keverésű fonalunkról. A már ismert mexikói árnyalatunkat, kevés gyapjúval kombinálva, így egy igazi téli pirosságot kaptunk. Imádom az ilyen kreatív megoldásokat, az első és legfontosabb tervem (nevezhetjük fogadalomnak is), ami természetesen szorosan kapcsolódik a Süelhez, hogy sokkal többet kreatívkodom az új évben. Vagyis rengeteg kötött újdonságra, extra fonalakra, tematikus Süel rendezvényekre számíthattok 2017-ben is, a blogon pedig több kötött tartalomra. 

_dsc9990-edit-edit-edit.jpg

Végtelen sok energiára van szüksége az egész csapatnak, hogy a folyamatosan változó környezetben, napról - napra pozitívan és lendületesen dolgozzanak. Az biztos, hogy azon leszünk idén is, hogy az összes Süel rajongót elkápráztassuk, akár a ruhákkal, akár a kedves környezettel. Szóval az év "új", de a lendület töretlen! 

Így dolgozunk mi. 

Csillag Zsuzsi

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr4812089645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása