Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Alternatív esküvői ruhák

2018. június 10. 21:03 - suelknitwear

Avagy íme a kötött menyasszony

Az alternatív esküvők virágkorát éljük és a párok egymással versengenek a legkreatívabb "nagy nap" címéért.

img_3580.jpg

Nem ritkák már a több napos vidéki kúriákban tartott lagzik, vagy éppen a borászatok kellemes falai között ünnepelt első csókok. Van aki erdőben, patak mentén, van, aki mezőn vagy éppen tengerparton mondja ki a boldogító igent.

img_3661.jpg

Egyre őrültebbek a vendég ajándékok, az este folyamán előadott meglepetés produkciók. Szinte hagyomány, hogy könyvet, sorsjegyet vagy éppen személyes üzenetet is kérnek a párok a "boríték" mellé, esetleg közösen engednek el lufikat vagy lampionokat.

img_3774.jpg

Egyszóval nem egyszerű a tervezés, szervezés és talán a legnehezebb a ruha kérdés. Ezeknek a bohém esküvőknek az egyik főszereplője az a bizonyos menyasszonyi ruha, ami most már gyakran NEM fehér, és persze a menyecske ruha, ami szinte bármilyen színben pompázhat.

img_3700.jpg

Milyen lehetőségeink vannak, ha valami másra vágyunk mint a megszokott?

Természetesen varrathatunk magunknak bármilyen ruhakölteményt, itt csak a fantáziánk szab határt a végeredménynek, na meg a varrónőnk tehetsége.

img_3686.jpg

Ha nem vállalkozunk erre a felelősségteljes feladatra, akkor pedig kereshetünk olyan márkákat, ahol nem csak Hamupipőke ruháját kínálják a szalonban. A kötött ruhák és csipkék nagyon menők idén nyáron, így ezekkel tuti nem fogunk mellé.

img_3814.jpg

A horgolt kreációkat kombinálhatjuk, selyemmel, óriás fátylakkal és passzol hozzá a balerina cipellő is.

img_3827.jpg

Fotó: Süel X Jámbori Zsófi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr9514032724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása