Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Friendspiration Projekt- Adri

2018. április 17. 10:12 - suelknitwear

Egy hónapja Firenzében nézegettem a jövő nyári fonaltrendeket és mázlimra akadt egy szállásadóm, egy régi- régi ismerősöm személyében... Akkor még nem is tudtam, hogy kismama:).

suel_friendspiration1.jpg

Adri művészettörténész megspékelve egy kis kultúrális menedzsment diplomával. Egyetem után első útja egy ösztöndíjjal Balira vezetett, ahol egy évig dolgozott a helyi bútorgyártás bűvkörében, illetve angolt tanított egy suliban. Miután megtanult balinézül gyorsan hazajött és még emlékszem mikor titokban itthonról felvételizett a londoni Christie’s aukciós házhoz art business vonalon. Fel is vették. Onnan dolgozott kicsit Franciaországban és Spanyolországban, közben kacérkodott már a borok világával.suel_friendspiration2.jpg

Valahogy jött egy felkérés Olaszországból, Guggenheim múzeumból, úgyhogy eső után jött Toscana, ahol most már a saját vállalkozásában “art-dine-wine” trióval, tematikus vacsora estekkel, bortúrákkal kápráztatja el a turistákat, na meg az olyan régi barátokat mint jómagam.

#friendspiration #süel

Arra kérlek Adrienne Kovats, hogy válassz te is egy nőt a baráti körödből, akire igazán büszke vagy, oszd meg és így tovább…

Fotó: Horváth Adrienne
Smink: Lemon- Veronika Deák

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr6213840860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása