Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Menő szurkoló csajok a leláton. Drukkolj trendin a vizes vb-n!

2017. július 15. 08:53 - suelknitwear

Amióta világ a világ, na jó, amióta élő közvetítéseken követhetjük a világ nagy sporteseményeit, az operatőrök előszeretettel veszik kameráikkal a lelátón ülő szép szurkoló csajokat, akik vagy kedvenceik mezére emlékeztető szerkót öltenek magukra vagy az adott náció zászlajának színeit viselik.

suel_vizes_vbrihanna.jpg

A cameraman-ok azt is mindig fürkészik, hogy milyen híresség jelent meg az adott sporteseményen és a közvetítés után persze azonnal híre is megy annak, hogy melyikük mit vett fel a jeles sporteseményre. A celebritások közül van, aki hivatása miatt visszafogottan szurkol, mint például Katalin hercegné vagy a személyiségéből adódóan kimért, mint Victoria Beckham. De sokan átadják magukat a drukkolás izgalmának. 

suel_vizes_vbkate-middleton-and-sister-pippa-middleton-at-wimbledon-2012.jpg

suel_vizes_vbarticle-2357824-1ab3904a000005dc-196_634x440.jpg

suel_vizes_vb8123857-katy-perry-lee-corso-chris-fowler-ncaa-football-alabama-mississippi.jpg

Külön kedvencem a kissé bolondos Katy Perry ebben a pink dzsörzé pulcsiban. 

suel_vizes_vbqa26t.jpg

suel_vizes_vbartis_wanita_hollywood_yang_hot.jpg

Sok színésznő cheergirl-ként kezdte pályafutását. 

Ma már szerencsére Magyarországon sem ciki szurkolni a mieinknek és az sem, ha az ember lánya a nemzeti lobogó színeit büszkén magára ölti, amikor kimegy egy sport rendezvényre a barátnőivel. A Budapesten rendezett vizes vb kapcsán máris látni sok helyes szurkoló csajszit az utcán grasszálni piros-fehér-zöld színkombóban. 

suel_vizes_vbimg_3183.JPG

Fotó: Süel

Ami a szurkolói divatot illeti, a színeken kívül, melyek ugye a támogatott csapat mezének színeit vagy a nemzeti színeket tükrözik, idén nyáron  is nagyon menő az óriási napszemüveg, a baseball sapka és a crop top. De tulajdonképpen mindegy, mit veszünk fel nézőként, egy biztos, szurkolni a saját hazánknak mindig menő lesz!

suel_vizes_vbimg_3167.JPG

 Fotó: Süel

Macher Vera

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr5812665395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása