Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Woodstock, Coachella, Sziget. Gondtalan életérzés, menő outfitek.

2017. július 06. 16:41 - suelknitwear

festival-outfits-e1492366884559.jpgEgy fashionista lánynak nem kell magyarázni, mi az a Coachella style, de a kevésbé divattudatosak kedvééért a Coachella a világ legmenőbb zenei fesztiválja, ahol a ’grass is green and the girls are pretty’, ahol mindig süt a kaliforniai napocska, eszméletlen szép a környezet és a legtrendibb outfitekben feszítő csajok a celebvilág olyan aktuális üdvöskéi, mint a Hadid tesók vagy Kendall Jenner. 

image_1.jpg

coachella-celebrity-fashion-2017.jpg

Hogy ők pontosan miben is tehetségesek, az sokat vitatott, de az tagadhatatlan, hogy eszméletlen jó stílusérzékkel (vagy stylisttal) rendelkeznek és azt az életérzést sugározzák a megjelenésükkel, amire mindannyian vágyunk: fiatalság, gondtalanság, bohém életmód. A zenei ősfesztiválon, a woodstock-in ezt az életérzést valahogy természetes módon hozták magukkal a fesztiválozó fiatalok.

Az ’enyém a világ’ feeling-et idéző fesztivál outfitek királylánya még mindig Paris Hilton, illetve a sok-sok topmodell közt Alessandra Ambrosio, illetve olyan most felkapott énekesnők, mint Rihanna, Selena Gomez vagy Vanessa Hudgens. Átfésültem sok fesztiválos celebrity szerkót és a magasderekú sorttól kezdve a horgolt vintage topokig mind nagyon bejövős, persze leginkább az bennük a menő, ahogyan ezek a celebnők összeválogatják az egyes darabokat: a végeredmény mindig csajos, laza és sosem erőltetett.

12950375_1155597787783715_641213848_n.jpg

new-coachella.jpg

coachella-fashion.jpg

celebrities-go-coachella-every-year.png

Szerencsére a magyar zenei fesztiválokon (Sziget, VOLT, Sound) is látni már sok divattudatos nőt, aki jól tud élni a lehetőségeivel és meg tudja csillogtatni fesztiválozó stílusát. Leginkább azoknak a lányoknak a megjelenése tetszik, akik nem a retail üzletekben készen összeállított szettekben feszítenek, hanem veszik a fáradságot és ’levadásszák’ a különleges darabokat a különböző ’lelőhelyeken’, vintage üzletekben és magyar tervezésű divatmárkák közt. Az biztos, hogy a 2 legmenőbb fesztivál divat még mindig a vintage és a hippi, illetve a kettő keveredése.

hbz-coachella-street-style-day-2-22.jpg

Fotó:Pinterest

img_3490.jpg

Fotó: Süel

Örök fesztivál darab a 70-es években divatos magasderekú farmersorthoz felvett vintage horgolt top, vagy hosszú kardigán vagy akár bikinire húzott színes áttetsző kötött egyberuha, ami lenge, szellős és nagyon mutatós a lebarnult bőrön. Pont annyit láttat, amennyit kell és nagyon szexi. Színek tekintetében pedig nincs olyan most, ami nem divatos, a fehér, a bézs, a fekete vagy éppen a teljesen színes is, mindegy, csak valami horgolt vagy kötött legyen, ami nyári hőségben is nagyon népszerű. 

img_3460.jpg

A ’kevesebb több’ nem menő

Legalábbis, ha fesztiválozni megyünk; ez különösen érvényes a kiegészítőkre: bátran halmozzuk a gyöngyös vagy ezüst karkötőket és a tollas, rojtos, bogyós nyakdíszeket. A színes virágos fejpántok, indiai kendők és a western kalapok továbbra is közkedvelt kiegészítői a fesztiválozó outfiteknek, ahogyan a fémcsatos övek és a nyári csizmák, illetve az átvetős bőrtáskák, batyuk, tarisznyák vagy a derékra csatolható övtáskák is. No és persze kihagyhatatlan a kerek napszemüveg, Lennon után szabadon, idén tükrös kiadásban igazán menő.  

img_3486.jpg

image.jpg

img_3492.jpgFotó:Süel/Gregus Máté

Lehet ügyesen kombinálni a darabokat, hiszen ez a stílusos megjelenés alapja, de a fesztiválozó szettek lényege mégis az a gondtalan életérzés, ami magától értetődően kisugárzik, ha valóban jól érezzük magunkat a bőrünkben, ahogy a woodstock-i nagyok tették anno.

Macher Vera

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3912645241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása