Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Kötött fesztivál - WERK

2017. július 03. 13:37 - suelknitwear

Bevallom őszintén néha magam is telítődöm a nyáron bepörgő fesztivál időszaktól, de idén mindenképpen rá akartunk kapcsolódni erre az őrületes bulihullámra, megmutatva újra, hogy mennyire sokoldalú a Süel...

Rengeteg vásárlónk még maga is jár, vagy éppen egy- egy koncert erejéig (ahogy például én is) ellátogat valamelyik mulatságra, így természetesen mi is készültünk fesztivál outfitekkel. Most már szinte kortalanok a bulik, hiszen a tiniktől kezdve sok karaktert és korosztályt megcéloznak a szervezők a különböző fellépőkkel és programokkal. Vagyis nekünk is ott a helyünk és a nyári kötöttségeinket egy laza, fiatalos styling keretébn egy picit új oldaláról mutattuk most meg (köszi Parádi Gabi:).

A képek fantasztikusak lettek, köszönhetően a szuper egyedi ruháknak, a csodás modellnek, a piszok jó sminknek, a felülmúlhatatlan stylistnak és végtelenül tehetséges fotósnak:)))... na meg a helyszín is dobott a dolgon.

Nézzük meg a napot a werkfotókon keresztül.img_3248_1.JPG

Jön a vihar, de a felhők csak dobtak a képeken.

img_3264_1.JPG

Nyakig álltunk az "aranyban"...

img_3289_1.JPG

A szél is segített nekünk...

img_3270_1.JPG

Nem sok időnk maradt az eső előtt...de mondtam, hogy ez csak a szivárvány miatt kell. És persze, hogy jött a szivárvány is...

 

img_3316_1.JPG

Eső után köpönyeg helyett fotó a modell "szemében". lol

img_3317_1.JPG

Ugrálni is fogunk mindjárt...

img_3338_1.JPG

Megvártuuk a naplementét.

img_3366.JPG

Képek hamarosan egy izgalmas játék részleteivel együtt.

Fotó: Gregus Máté

Smink: Lemon

Styling: Parádi Gabi

Ruha: Süel

Modell: Németh Niki

 

img_3279.JPG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr1112638269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása