Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

SÜEL FANOK - DÓRA

2017. május 24. 11:11 - suelknitwear

Májusi Süel fanunk Dóri egy dögös, csajos kötött rajongó. Imádom ezt a sorozatot, mert tökéletes példa arra, hogy milyen jól mutat a kötött kerek formákon, nőies idomokon. Dórival sokszor összefutottam vásárlás közben, többször próbálgattunk együtt, illetve a csapat is segített megtalálni azokat a Süel fazonokat, amiben ő is szuper jól érzi magát.

Jegyezzétek meg, hogy a kötött vállfán nem mutat! Mindig meg kell próbálni!

Az első ruhát átmeneti időszakra választottuk. Felkapod ha hűvösebb van, de mivel teljesen lyukacsos meleged sem lesz benne. Kicsit bővebb, kicsit sportosabb fazon, vibráló színekben. Laza kényelmes viselet, amit egy lánccal, övvel is megtörhetsz ha unalmasnak érzed az összhatást.

_dsc1709-edit.jpg

 

Másodiknak egy irodai szettet akartunk összerakni. Csinosat és persze színeset, de valami olyasmit, amiben egy lazább tárgyalásra is bülhetünk, prezentálhatunk a csapatunknak, vagy éppen egy külsős meetingre is elrohanhatunk benne. A kötötthöz jól passzolnak a selyem sálak, úgyhogy a kiegészítőkkel játszadozva is variálhatod az outfit hangulatát.

_dsc1711-edit.jpg

A fotózás után készítettünk egy rövid interjút Dórival, hogy megtudjuk mióta ismer minket, melyek a kedvenc "kötöttségei" és persze milyen bókokat gyűjtött eddig a színes szettekkel.

Mióta ismered a Süelt és hol hallottál róla először?

Kb. 2013 óta ismerem a márkát. A Fashion Streeten sétálva pillantottam meg először az üzletet. Utána a kolléganőmön láttam egy csinos Süel ruhát, ezt követően kaptam kedvet, hogy benézzek az üzletbe.

Melyik Süel márkaboltban szeretsz vásárolni?

 

Fashion Streeten szeretek leginkább vásárolni, de néha a Mammutban is körbenézek.

Melyik a kedvenc Süel színed?

Több is van: sötét pink, szőlő, zöld.

Van esetleg kedvenc fazonod?

Igazából annyi van, hogy nehezen tudok választani:

Kismama tunika, rövidebb ikercsipke ruha, poncsóruha, az új hippis zsebes nyitott pulcsi (aminek nem tudom a hivatalos nevét :)) ), valamint a szalag poncsó.

_dsc1679-edit.jpg

Hova szoktad felvenni a Süel darabjaidat?

Bárhova: otthonra, munkahelyre, ha kimozdulok otthonról, és elmegyek szórakozni. Általában tavasszal, nyáron, ősszel és télen hordom a Süel darabokat. De máskor nem. :))

Melyik fotósorozatunk tetszett eddig a legjobban?

A lovastanyán készült fotósorozat, illetve a legutóbbi divatbemutatós képek tetszettek legjobban.

Ha választhatnál egy színt, melyikkel bővítenéd a Süel színpalettáját?

Még több sötét pinkkel.

Melyik a következő kiszemelt darabod, ha nincs ilyen még, hogy nézne ki a te általad elképzelt ruha?

A következő kiszemelt darabom a rövidebb ikercsipke ruha lazac színben, illetve a poncsóruhából (lásd: 3. fotó) szívesen látnék még több színt (pl. mexikói vagy szőlő ihletésű árnyalatokban).

Mi a kedvenc bókod, élményed a Süellel kapcsolatban?

Leszólítottak egy rendezvényen, hogy honnan szereztem a zöld csipkés kardigánom, mert nagyon szép.

 

Zárásként csatoltam egy hétköznapi pillanatot, amikor nemcsak az én hangulatomat, hanem az "iratrengeteget" is feldobták a színek:).

suelben1.jpg

 

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr912533757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása