Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

SÜEL FANOK - Éva

2017. április 30. 10:10 - suelknitwear

Azoknak, akik még nem ismerik a sorozatot röviden annyit, hogy minden hónapban egy "Süel Fan" gardróbját, illetve kedvenceit mutatjuk be nektek egy rövid fotó összeállítás és interjú keretében. Minden korosztály és rengeteg stílus fordul meg blogunk lapjain, és ezt mi nagyon szeretjük, mert ettől lesz olyan igazi, valódi nőkkel és valós történetekkel teleszőtt sorozat.

Az időjárás izgalmas fordulataival teli április, idén valóban kiérdemelte a szeszélyes jelzőt, így Évának elég nehéz dolga akadt, ugyanis bár tavaszi darabokkal készült hóesésben érkezett meg hozzánk Keszthelyről.

1989 környékén Keszthelyen nyilt meg az első Süel márkabolt, ami azóta többször megújult, de töretlenül üzemel és most a Fő utca közepén várja a Balatonra látogató turistákat. 

_dsc1683-edit.jpg

Éva igazi vagány, bevállalós csaj, így színekben is az élénk árnyalatok ejtik rabul. Egyik kedvence, tavaszi újdonságunk, az abszint. Ebből egy teljes szettet beújított magának, szoknyával és egy mindenre feldobható színes sállal kombinálva a bővebb Süel felsőt. Ha tetszik a fazon de színben mást választanál ne aggódj, feketében, egy sötétebb fuksziában és királykékben is megtalálható nálunk._dsc1685-edit.jpg

 Ruha fronton olyan megoldásokat választ, ami a derekat karcsusítja és bár rövid, azért munkába is fel tudja venni. Így esett a választása a "görög ruha" néven futó újdonságunkra, amit egész tavasszal és nyár elején is tud majd viselni. A különleges fonatok színei megbolondítják az egyszerű, derekat kiemelő fazont. 3 színben keressétek.

_dsc1697-edit.jpg

Válogatás, nézelődés és persze próbálgatás közben, azért beszélgettünk is Évivel egy kicsit.

Mióta ismered a Süelt?

Nagyjából három éve vagyok visszatérő vásárló.

Hol halottál rólunk először?

Az interneten futottam bele véletlenül és azóta Keszthelyre járok rendszeresen, hogy betankoljak az újdonságokból. Ez a márkabolt van hozzám a legközelebb.

Van kedvenc Süel színed esetleg fazonod?

Lehet, hogy nem hiszitek el, de nagyjából az összes színt imádom! Most éppen zöldet és pinket vásároltam, de van a türkiz is a szívem csücske. Vannak sportos fazonjaim és vannak romatikusabb ruháim is, így arra sem tudok konkrétan válaszolni, hogy melyik fazon a kedvencem. Tényleg nagyon szeretem mindet.

Hova szoktad felvenni a kötöttségeket?

Mindenhova, hétköznapokra és alkalomra is.

Van esetleg valamilyen kiszemelt darabod?

Oh igen egy csodás púder poncsót néztem ki magamnak, ami a Süel prémium vonalának az egyik új "tagja". hamarosan megszerzem!

 Az utolsó türkiz szettet Sziszinek (a keszthelyi Süel csapat oszlopos tagja) köszönhetem, aki rábeszélt, hogy próbáljam meg. Nem vagyok egy ilyen "libegő szoknyás" csaj, de babán nagyon tetszett a fazon és az, hogy a felsőim színeihez mind-mind találtam színben passzoló szoknyát.  Azóta is imádom!

_dsc1663-edit.jpg

Tényleg mindig változik, hogy éppen mi a kedvenc színem. Télen odáig voltam a bordóért most meg a pasztell színek ejtettek rabul. Tudom, hogy mindig találok valami újdonságot, ami feldobja a gardróbomat. :)

16880380_1922869124612844_205992173_o.jpg

16833194_1922869091279514_2070316393_o.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr9212447923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása