Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

SÜEL FANOK - Niki

2017. március 30. 17:31 - suelknitwear

 

Niki nagyjából 4 éve hűséges rajongónk, ami nem is csoda mert kerek idomain bombasztikusan áll minden kötött ruha. Imád próbálgatni és persze vásárolni, így jó néhány Süel szerzemény ott lapul a szekrényében.

Nézzük meg a kedvenceit!

Ugyan már javában itt a tavasz rögtön lecsapott az akciós kötöttségekre. Ő az a típus, aki akkor (is) vásárol, amikor megéri, így kedvenc Süel ruháját már most beszerezte jövő őszre. Imádtuk ezt a lila szettet.

suel_fanok_kotott7.JPG

Nehéz eldönteni, hogy Niki nadrág vagy szoknya párti, így mindkét variációhoz keresett színes Süeleket. 

Az izgalmas csíkos felsőt bőrhatású nadrággal kombinálta és egy színben harmonizáló (igazából külön a mi árnyalatainkhoz készített) üvegékszert vásárolt hozzá.

suel_fanok_kotott19.JPG

Ha ruha, akkor valami szexi és dögös! Fekete hajához istenien passzol minden élénk szín, úgyhogy most a "Greenery"  (az év, de legalábbis a tavasz-nyári szezon, színe) jegyében a zöldnél maradtunk.

suel_fanok_kotott13.JPG

Mióta ismered a Süelt és hol találkoztál vele először?

2013-ban botlottam bele, mikor Budapest legszebb bevásárló utcájában, a Fashion Streeten, sétáltam. Egyből megfogott a különleges stílus és a sok vagány ruha.

Van kedvenc Süel színed, esetleg modelled?

Naná! A királykék. Fazonokat tekintve van egy imádott miniruhám ("legyező") és egy bővebb basic fazon, amiért bolondulok.

Milyen alkalomra szoktad felvenni a "kötöttségeket".

Bármilyenre. Könnyedén be tudtam illeszteni az összes darabot a ruhatáramba, akár munkába vagy éppen vacsihoz is viselem őket.

Van esetleg valamilyen szín, amit hiányolsz a Süel palettáról?

Tudom, hogy sok kék van, de jöhet még több!

Van új kiszemelted?

Igen, sajnos mindig van. Egy csíkos poncsó a legújabb tavaszi kollekcióból.

suel.jpg

Kedvenc bókod Süelben?

Legutóbb a munkahelyemen  kapott el egy spanyol hölgy és érdeklődött honnan van a szuper színes ruhám, mert megdöglik érte.

 


17436348_1388733257855926_8241625574449120452_o.jpg

Mondanom sem kell, hogy Niki már a meleg évszakra is betankolt és már a nyári partikra készül...

Imádjuk.

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr3312384559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása