Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

"Snap-Wrap" kardigán a szezon sztárja.

2017. február 14. 08:48 - suelknitwear

Avagy kötözd magad köré!

A német Vogue februári számának lapozgatása közben figyeltem fel a "Snap-Wrap" címmel, harsányan villogó tippre, miszernt idén tavasszal menő lesz magunk köré tekergetni (természetesen csak az erre alkalmas) kardigánunkat.

Példaként a német Dorothee Schumacher kapszulakollekciójából emeltek ki egy izgalmas darabot, amit különböző verziókban viselhetünk akár ruhák, ingek stb. felett.

suel_blog.jpg

Fotó: www.vogue.de

 A magyar közönség is csipegethet hasonló újdonságokból, ugyanis nem a német luxusmárka az egyetlen, aki a stóla, mellény és kardigán kategórát egyben lefedő ruhadarabot beemelte új kollekciójába.

img_8426b.jpg

A felső érdekessége, hogy alap állapotban egy nyitott mellény, de magunk előtt keresztezve oldalt is megköthetjük.

img_8427b.jpg

Fotó: Süel

 

Ha az alkatunk engedi a derekunk mögött is megkötözhetjük, a magunk előtt keresztezett anyagot, ebben az esetben a kardigán háta szabadon lóg.

untitled.png

Fotó: Dorothee Schumacher

img_8429b.jpg

Saját kreativitásunkat szabadon eresztve még egy viselési formát kitaláltunk, ami leginkább stólára emlékeztetett minket. Egy kabátra felkapva, az egyik felét vállunkra dobva is hordhatjuk, a különböző színekben és hosszúságokban elérhető felsőt.

Jöhet a tavasz!

 

 

img_8428b.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr412256056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása