Yarnparade

színes - energikus - inspiráló

Hogyan készült?

2017. január 27. 14:24 - suelknitwear

Horváth Éva - Kapszula kollekció nemcsak kismamáknak...

Bevalljuk mi már picit előbb sejtettük, hogy Horváth Éva babát vár, mint azt a nagyközönség megtudta, így volt időnk előkészülni olyan kötöttségekkel, amiket nagy pocakkal is könnyedén viselhetünk.

img_8357.JPG

1. Anyagválasztás

Puha, meleg anyagokban, fonalakban gondolkoztam, amelyek ebben a zord, téli időszakban melegítenek, de semennyire sem irritálják a kismama bőrét. Így egy vékonyabb gyapjút és pamutokat választottunk.

2. Színek

Tudjátok, hogy rendkívül felxibilisek vagyunk színek tekintetében és gyorsan tudunk magunknak izgalmas árnyalatokat pingálni. Mindenképpen finom, nőies színeket szerettem volna előtérbe hozni, amiben Éva vonásai lányak és igazi kis angyalnak tűnik. A vaj, és tób mellett , megmaradt a lehelet kék árnyalatunk és újdonságnak bejött a "Pink Yarrow", ami a tavasz egyik trend színe.

suel_kismama_kotottruha_horvatheva13.JPG

 

suel_kismama_kotottruha_horvatheva31.JPG3. Ruhák

Két megoldásban gondolkoztam. Ami mell alatt húzott (szalag befűzéssel és rakásokkal operálva), illetve egyenes, de flexibilis modellekben, ami majd akkor is jó lesz ha a pocak eltűnik. A széles, vállra húzható nyak idén nagy visszatérő a kámzsával együtt. Ez sem maradhatott ki. Amúgy minden darab hordható babvárás előtt, közben és után is. Ez a kötött egyik nagy előnye:).

fullsizerender.jpg

4. Dekor

Egy különleges darabot is készítettünk, amit kézzel dekoráltunk Évának. Szőr, csipke és gombok díszítik a ruha vállát, teljesen eklektikus elosztásban. Ez a kedvencem:).

fullsizerender2.jpg

 5. Fotózás koncepció

Most nem volt szükségünk moodboardra mert tudtuk, hogy a babvárás körül forog minden, és az egyik kedvenc lakberendezési boltunk örömmel biztosította is a helyszínt. Éva amúgy is lakása átrendezésén gondolkozott, így teljesen életszerű környezetet, mondhatjuk "home feelinget" szerettünk volna a képekre csempészni.

img_8664.JPG

suel_kismama_kotottruha_horvatheva1.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://yarnparade.blog.hu/api/trackback/id/tr2612159439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása